Piwko zimne nalane, internet podłączony - zaczynamy słodkie nicnierobienie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:A ja się z Nałęczowa meldujęPogoda przepiękna - żadnych burz, gradobicia i innych zapowiadanych na dzisiaj atrakcji atmosferycznych
![]()
Piwko zimne nalane, internet podłączony - zaczynamy słodkie nicnierobienie![]()
Matahari pisze:ja z Bydgoszczy siem melduje... z gośćmi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3097339#3097339
Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:A ja się z Nałęczowa meldujęPogoda przepiękna - żadnych burz, gradobicia i innych zapowiadanych na dzisiaj atrakcji atmosferycznych
![]()
Odpoczywaj Kochana, baw sie dobrze. Ale zazdraszczam nic-nierobienia, tez bym tak chciała...![]()
. Nie zapomnij o nas!!!!
Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:A ja się z Nałęczowa meldujęPogoda przepiękna - żadnych burz, gradobicia i innych zapowiadanych na dzisiaj atrakcji atmosferycznych
![]()
Odpoczywaj Kochana, baw sie dobrze. Ale zazdraszczam nic-nierobienia, tez bym tak chciała...![]()
. Nie zapomnij o nas!!!!
Kochana, czy Ty nie zauważyłaś jednej istotnej informacji że net podłączonyPrzecież w końcu w ciągu dnia będę mogła na miau poprzebywać
I to jest ten plus urlopowania się
Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:A ja się z Nałęczowa meldujęPogoda przepiękna - żadnych burz, gradobicia i innych zapowiadanych na dzisiaj atrakcji atmosferycznych
![]()
. Nie zapomnij o nas!!!!
Kochana, czy Ty nie zauważyłaś jednej istotnej informacji że net podłączonyPrzecież w końcu w ciągu dnia będę mogła na miau poprzebywać
I to jest ten plus urlopowania się
No właśnie o to mi chodziło. Net masz - więc żadnych wymówek. Czasem się zdarza, że coś się na urlopach zadzieje i o miau można chwilowo zapomnieć???
![]()
![]()
villemo5 pisze:A59 obiecała zaglądać na miau w ciągu dnia... Jaaaaasne... Prześpi cały dzień i tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 459 gości