Warszawa - 3,5 miesięczny śliczny kociak szuka domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 15, 2008 16:07

Maluchy, które są u koleżanki, na razie były szczepione i odrobaczane. Ze sobą szaleją, całymi dniami się bawią. Dziewczynka w stosunku do ludzi otwarta, pewniejsza siebie (najodważniejsza z całej trójki). Chłopiec to na razie tchórzyk, daje się głaskać, ale nie zawsze i tylko w towarzystwie siostry. Dlatego Elleni (kryptonim koleżanka) chce oddać parkę do jednego domku :roll: .

Karolek prawdopodobnie dziś zostanie oddany do nowego domku, odpowiedzialnego i doświadczonego w kotach. Strasznie mi smutno, nie wiedziałam, że aż tak się do niego przywiążę :cry:

justynaz87

Od: Czw sie 09, 2007 12:24

Post » Czw maja 15, 2008 18:03

Dzięki Orchidka za umowę, ale już sobie znalazłam na miau taką, która mi odpowiada. Wszystko jest w niej wyszczególnione, podałam ją już do zapoznania się i zaakceptowania przyszłym opiekunom. Dziś będziemy podpisywać 8)

justynaz87

Post » Czw maja 15, 2008 20:22

Sama do siebie odpisuje ale muszę ogłosić, ze właśnie odddałam kiciorka.
Smutno mi, bo naprawdę był cudownym małym ciumkaczem. Jednocześnie wiem, że trafił na bardzo fajny, odpowiedzialny dom. Jutro idzie na przegląd u weta i będzie miał kolegę psa który całe swoje życie mieszkał z kotem. Był tydzień a mnie od siebie uzależnił :cry: .

justynaz87

Post » Pt maja 16, 2008 7:54

Gratuluję błyskawicznej adopcji.
A na żal i tęskontę proponuję kolejnego tymczasa 8) Numer do jopop znasz... (dzisiaj jedziemy łapać kolejne kociaki) :twisted:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt maja 16, 2008 13:59

Justynko, dzięki za opis. Może jakąś fotkę rudej kobiety na zachętę dla forumowiczów? Choć niby rude nie potrzebują reklamy :wink:
Fajnie, że maluchy dobrze trafiają :D
Aleba niestety pewnie ma rację, żeby Ci serce nie krwawiło.. :wink:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia]