KillBill

i Kinga

pisiokot pisze:Rozmawiałam wczoraj wieczorem z Jolą o KillBill i Kindze. Pytałam jak możemy pomóc, czy coś kupić ... Koteczki mają bardzo poważną infekcję dróg oddechowych, Jola obawia się, że to nawet może być już zapalenie płucAntybiotyki nie pomagają, zaczęła im podawać cefalosporynę, dostały na razie po jednej dawce. Wczoraj obie same trochę zjadły
, do tej pory nie ruszały nic. Oby to było jakieś przesilenie w dobrym kierunku. Jola jest przez cały tydzień codziennie w schronisku, zajmie się nimi. Wczoraj wymyła im pysie, odetkała zapchane nosy, może dzięki temu poczuły zapach jedzenia i zdecydowały się coś zjeść.
potrzebne sa pieniążki na leczenie dziewczyn i innych bied szpitalikowych. Informacje są na bieżąco umieszczane w wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=69 ... start=1440
zapraszam wszystkich do licytacji. Do ceny wywoławczej należy doliczyć 6,50zł na koszty wysyłki. Wszystkie przedmioty licytujemy do piątku 23.05 do godziny 12.00.
Kotobut - cena wywoławcza 2zł + koszty wysyłki

"przepięknej" urody kotobut

Kotopara - cena wywoławcza 2zł + koszty wysyłki

on i ona, jacy są - widać - najważniejsze, że się kochają

(mają około 17cm)
Kotodrobnica - cena wywoławcza 2zł + koszty wysyłki

czyli dwa koty i słoń do kompletu - nie mają wielkich rozmiarów (mniej więcej po 4cm wys.) za to ucieszą potrójnie, mam nadzieję.
Kotonegatyw - cena wywoławcza 2zł + koszty wysyłki

i znowu - on i ona, biała i czarny (długość ok. 10cm)
Kotokubek - cena wywoławcza 2zł + koszty wysyłki

nie bylejaki firmowany przez schroniskową Miśkę we własnej osobie
Kotopoduszka - cena wywoławcza 2zł + koszty wysyłki

znowu firmowana przez Miśkę kotopoduszka wielkości jak widać:)
Kotospinki - cena wywoławcza 2zł + koszty wysyłki

teoretycznie dla dziewczynek, w praktyce sama widziałam że były noszone przez trochę starsze dziewczynki

serdecznie zapraszam do licytacji