U mnie nagminnie Ptys podzera z miski Budiego, rzadko ma szanse bo Budi szamie szybciej niz wiatr ale czasami zadąży jak delikwent jest na dworze a zarełko czeka w misce

Biedny Meo- ucałuj ode mnie kroplówkarza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:
cześc trawciu![]()
dzisiaj Budi był na szczepieniu i narobił mi wstydu..najpierw wszedł, zajarzyl gdzie jest a nastepnie odwrócił sie na piecie i chciał do wyjsciaNastepnie przez 15 minut mocował sie z pania wet na stole podczas podawania tabletki na odrobaczenie wykazujac iscie niesamowita inwencje w chowaniu tabletki w faflach i markowaniu odruchu połykania.nastepnie przy czyszczeniu uszu podrapał skutecznie JJ-ta a skonczylo sie na dramatycznej walce pani wet o przyciecie pazurkow.Po drodze do domu na kazdych swiatlach wydawał odgłosy paszcza wskazujace na niechybne i szybkie zejscie z powodu niedotlenienia.Przy czym trzepiac wyczyszczonymi uszami zamaszyscie powodowal wzbijanie sie w powietrzu niesamowitej ilosci siersci od ktorej Jj o malo nie zakaslal sie na smierc podczas jazdy.
brawo Budi![]()
![]()
![]()
wiesz,czego chcesz![]()
dzielnie się spisałeś![]()
jestem z Ciebie bardzo dumna![]()
no,myśle że mnie słyszysz
![]()
![]()
Nie dam mu tego do przeczytania
a ja myślałam ,ze tylko moj Trawniczki potafią czytac![]()
![]()
![]()
Dlatego tez,miałam nadzieje ,ze Budi podsłuchuje![]()
![]()
Monostra pisze:Dobry wieczór plaskate!
Sybir też narobił mi dziś wstydu u weta. Śmiał zasyczeć przy szczepieniu! Chyba się obraził na stwierdzenie wetki: "Ale kawał kota!"
izaA pisze:A moje kochania tak lubią panią doktor, że nic, kompletnie nic, Otis miał zęby czyszczone na żywca i tylko łąpką trochę machał...
moś pisze:Witam witam, co do butow to osobny problem dla mnie.Własciwie kazdy but na swiecie którego zaloze na nogi powoduje u mnie obtarcie albo palcow albo piet, własciwie powinnam wyciagnac wnioski i chodzic boso jak Cejrowski :wink
takie mam wrazliwe nogi, ktore jeszcze dodatkowo nagminnie mi puchna gdy tylko wskazowka ciepełka zbliza sie do 30 stopni![]()
Jestem skazana na bardzo miekkkie, raczej malo eleganckie sandały przez cale lato..nawet pepegi odparzaja mi nogi![]()
Na dobry wieczor- dzidekna boso offcorse
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości