Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Ja się właśnie dowiedziałam, że Wróżka nie została zaszczepiona, genowefa dziś jedzie do lecznicy, umówiłyśmy się, ze zabierze i zaszczepi też Wróżkę.
Kasia_S pisze:Jana pisze:Ja się właśnie dowiedziałam, że Wróżka nie została zaszczepiona, genowefa dziś jedzie do lecznicy, umówiłyśmy się, ze zabierze i zaszczepi też Wróżkę.
myślałam że byłaa Pluś miał niedawno calici (czy jak to tam się pisze). miał nadżerki, teraz już jest ok, ale czy Wróżce nic nie grozi?
Kasia_S pisze:jeżeli będzie chciała to kilka dni będzie sama w pokoju (taka niby kwarantanna)
genowefa pisze:Kasia_S pisze:jeżeli będzie chciała to kilka dni będzie sama w pokoju (taka niby kwarantanna)
Będzie chciała - na widok innych kotów wydobywa z siebie głuchy warkotAle zamknięcia też lubi - stoi pod drzwiami i miaukoli, próbuje się wydostać.
genowefa pisze: Wróżka jest za grubaKasiu - będziesz ją odchudzać.
Jana pisze: ale reszta...![]()
![]()
ariel pisze:genowefa pisze: Wróżka jest za grubaKasiu - będziesz ją odchudzać.
Kasia już Marysię odchudzała
Kasia_S pisze:ariel pisze:genowefa pisze: Wróżka jest za grubaKasiu - będziesz ją odchudzać.
ja mam z tym poważne problemy
ariel pisze:Kasia_S pisze:ariel pisze:genowefa pisze: Wróżka jest za grubaKasiu - będziesz ją odchudzać.
ja mam z tym poważne problemy
No cooo. Pamiętam jak się odgrażałaś, że ją odchudzisz, bo tłusta![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: DanielGek i 29 gości