Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna_agis pisze:Nie chcę za bardzo doić Aśki - i tak ma teraz na głowie multum kotów i kociaków...
czarna_agis pisze:Jedna z moich rudasek jest straszliwie słaba![]()
Ustaliliśmy z Doktorem, że trzeba zrobić RTG, bo podejrzane są płuca. Znowu![]()
Nie chcę za bardzo doić Aśki - i tak ma teraz na głowie multum kotów i kociaków...
Może ktoś chciałby wspomóc mnie w wykonaniu zdjęcia??
pls
Mam teraz w domu 10 kotów, z czego tylko trzech rezydentów i trochę mnie to finansowo wyczerpuje...
Agneska pisze:dawaj konto na pw
jopop pisze:Na wtorek umówiłam się z Nowym Transportem oraz Mułem do Łomianek. Też obawiam się kociąt...
błągam, molestujcie kogo się da!!!!!
czarna_agis pisze:Jedna z moich rudasek jest straszliwie słaba![]()
Ustaliliśmy z Doktorem, że trzeba zrobić RTG, bo podejrzane są płuca. Znowu![]()
Nie chcę za bardzo doić Aśki - i tak ma teraz na głowie multum kotów i kociaków...
pls
Mam teraz w domu 10 kotów, z czego tylko trzech rezydentów i trochę mnie to finansowo wyczerpuje...
Kaprys2004 pisze:czarna_agis pisze:Jedna z moich rudasek jest straszliwie słaba![]()
pls
Co z malutką?
Prześlij nr konta, roześlę prośby po znajomych, oczywiście rezultat nieznany, ale może ktoś będzie mógł wspomóc leczenie.
Kaprys2004 pisze:Kaprys2004 pisze:czarna_agis pisze:Jedna z moich rudasek jest straszliwie słaba![]()
pls
Co z malutką?
Prześlij nr konta, roześlę prośby po znajomych, oczywiście rezultat nieznany, ale może ktoś będzie mógł wspomóc leczenie.
Czekam cierpliwie. Mam nadzieję, że wieści będą dobre
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, Google [Bot], MruczkiRządzą i 83 gości