Avian pisze:Cześć Mru
Ja Ci mówię, jak dostaniesz nową puszke, przywiąż się do niej - przynajmniej będzie zawsze pod łapą i Duza jej nie zabierze![]()
Gagat doradca
I bede grzechotal?

Mru zafrapowany wizja
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Cześć Mru
Ja Ci mówię, jak dostaniesz nową puszke, przywiąż się do niej - przynajmniej będzie zawsze pod łapą i Duza jej nie zabierze![]()
Gagat doradca
MaryLux pisze:Mlu, skolo gołembie to ptasyny, to dlacego nam bludzajom okna? Inne ptasyny som cyste...
Inka
MaryLux pisze:Nie wiem, cy wlóble potlafiom bludzić... Ale na pewno nie bludzajom nasych okien. Za to Duza opowiadała, ze kiedyś jej wlubel wleciał pses otwalte okno do pokoju, a potem pewnie wsystkim opowiadał, ze Duza ma bałagan![]()
Inka
Hannah12 pisze:Cześć Mru, dawno nic nie zbroiłem.
Jakiś taki leniwy sie zrobiłem.
Haker
Dorota pisze:Hannah12 pisze:Cześć Mru, dawno nic nie zbroiłem.
Jakiś taki leniwy sie zrobiłem.
Haker
Nie martw sie, Hakerku.
Ten stan kiedys przejdzie.
Mru doswiadczony
Paulaaa pisze:Cześć Mru ja tak tylko czytam, czytam i czytam, wies? nic nie pisze bo ja taki grzeczny jestem w porównaniu do Ciebiepróbuje naśladować ale mi nie wychodzi
![]()
MarciaMuuu pisze:Paulaaa pisze:Cześć Mru ja tak tylko czytam, czytam i czytam, wies? nic nie pisze bo ja taki grzeczny jestem w porównaniu do Ciebiepróbuje naśladować ale mi nie wychodzi
![]()
Praktyka czyni Mru
Paulaaa pisze:MarciaMuuu pisze:Paulaaa pisze:Cześć Mru ja tak tylko czytam, czytam i czytam, wies? nic nie pisze bo ja taki grzeczny jestem w porównaniu do Ciebiepróbuje naśladować ale mi nie wychodzi
![]()
Praktyka czyni Mru
![]()
P.s. Dorotko nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę Mru
Duza od N.
Dorota pisze:Paulaaa pisze:MarciaMuuu pisze:Paulaaa pisze:Cześć Mru ja tak tylko czytam, czytam i czytam, wies? nic nie pisze bo ja taki grzeczny jestem w porównaniu do Ciebiepróbuje naśladować ale mi nie wychodzi
![]()
Praktyka czyni Mru
![]()
Duza od N.
Mru?![]()
Dzis mial sesje zdjeciowa.
trawa11 pisze:Dorota pisze:Paulaaa pisze:MarciaMuuu pisze:Paulaaa pisze:Cześć Mru ja tak tylko czytam, czytam i czytam, wies? nic nie pisze bo ja taki grzeczny jestem w porównaniu do Ciebiepróbuje naśladować ale mi nie wychodzi
![]()
Praktyka czyni Mru
![]()
Duza od N.
Mru?![]()
Dzis mial sesje zdjeciowa.
ojejku![]()
![]()
![]()
to kiedy foty będą![]()
![]()