Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Z imionami poczekam. Teraz to trzy kluchy i właściwie niezbyt ciekawe. Bicolorka ma w miarę ładny tył, ale przód koszmarny, klasyk jest w sumie całkiem niezły tylko szkoda, że to kocur, tygryska……no cóż, może z czasem ujmie mnie swoim charakterem.
tosiula pisze:mirka_t pisze:Z imionami poczekam. Teraz to trzy kluchy i właściwie niezbyt ciekawe. Bicolorka ma w miarę ładny tył, ale przód koszmarny, klasyk jest w sumie całkiem niezły tylko szkoda, że to kocur, tygryska……no cóż, może z czasem ujmie mnie swoim charakterem.
ale ci się brzydale wylęgły
mirka_t pisze:Wszystkich odwiedzających mój wątek proszę o zapoznanie się z tym wątkiemNowa moda na naszym forum, czyli cud narodzin... (kociąt)
Właściwie od początku zostałam w nim oskarżona, osądzona i być może skazana. Moje nieudolne próby obrony nic nie dały jednak nie zamierzam z tego powodu płakać. Pod koniec wątku nie pozostało mi nic innego jak się śmiać. Od zawsze miałam awersję do jakichkolwiek radykalnych organizacji. Lubię być wolnym strzelcem i polegać na własnym rozumieniu dobra i zła. Jestem za stara, aby to zmienić.
mirka_t pisze: Tym razem definitywnie kończę z przyjmowaniem kotów i kiedy zostaną mi koty, na których utrzymanie będę mogła sobie pozwolić to wtedy odejdę z forum. Dlatego też bardzo proszę o pomoc w szukaniu domów dla kotów przeznaczonych do adopcji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 103 gości