Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Witam poniedziałkowa.
Do południa siedzę w domu i cała trójca zwierzątek to wykorzystuje i ma sjestę na balkonie![]()
a ja odpoczywam szorując kuwetę łazienkę, wc, i kuchnię
joshua_ada pisze:Hannah12 pisze:Witam poniedziałkowa.
Do południa siedzę w domu i cała trójca zwierzątek to wykorzystuje i ma sjestę na balkonie![]()
No jak to? Trójka Ci nie pomaga?!
Bo moja zawsze mi pomaga: wysypuje z kuwetek żwirek, co go to za dużo, odgryza stare listki roślin doniczkowych, nowe też, wypluwa z miseczek na podłogę niepotrzebne kąski karmy, zrzucają suche pranko z suszarki, a w dodatku wszędzie zostawiają futro, żeby mi pokazać, gdzie powinnam odkurzyć...
tosiula pisze:joshua_ada pisze:Hannah12 pisze:Witam poniedziałkowa.
No jak to? Trójka Ci nie pomaga?!
Bo moja zawsze mi pomaga: wysypuje z kuwetek żwirek, co go to za dużo, odgryza stare listki roślin doniczkowych, nowe też, wypluwa z miseczek na podłogę niepotrzebne kąski karmy, zrzucają suche pranko z suszarki, a w dodatku wszędzie zostawiają futro, żeby mi pokazać, gdzie powinnam odkurzyć...
skąd ja to znam
annette88 pisze:Żółw wszystkożerca :O to on sobie tak luzem chodzi ;D?
Hannah12 pisze:Właśnie zadzwoniła Gosia, że Figuna zachorowała. Wymiotuje, ma zainfekowane gardło.
Kucki prosimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości