Szedł Sasza... z Saszeńką źle, prosimy o ciepłe myśli...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 09, 2008 10:36

agacior_ek pisze:Można mięsko mieszac z kk czy wiskasem i stopniowo zwiększac proporcje dobrego jedzonka. To chyba jedyne wyjście.

pewnie, tylko że mięso też jest ble :roll:
zmieszałam kurczaka z feliksem, posiekałam na drobne... zgadnij, co znalazłam na dnie miseczki? biedny, porzucony kurczak... :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt maja 09, 2008 10:41

Może w DS Sasza zainteresuje się miską swojego kolegi i przekona do dobrego jedzenia :wink:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt maja 09, 2008 10:54

skas to znam, moje wstretne gadziny nie chca ani kurczaczka, ani wolowinki, ani serduszek...jedynie Drakul uwielbia watrobke i to tylko jak jest ugotowana...ja sie dwoje , troje zeby mialy dobre zarlo a nie tylko z saszetek i puszeczki i suche.

Moze Sasza to taki wlasnie typ? moze zje saszetkowego Hilsa, badz Animonde?, moze RC Sensitivy Controll?

czy tylko tanie marketowe chlopina je? :twisted:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt maja 09, 2008 12:21

Etka pisze:skas to znam, moje wstretne gadziny nie chca ani kurczaczka, ani wolowinki, ani serduszek...

Moja maupa podobnie, z tym, że kurczak jest good - ale tylko z mojej ręki, w misce jest energicznie zakopywany :)
Jak moja mama kupiła specjalnie dla kotecka cielęcinkę, to łaskawie, jednym zębem, zjadła ... jak ja kupiłam, to zakopała :roll:
Serduszka podarowane od pana ochroniarza z firmy, gdzie pracuję, poszły dla podwórzowych dzikunów (pięć minut w misce nie leżały).
Wołowina w każdej postaci jest błeeee, nawet puszkowa :roll:

Saszka jest przecudowny, ... oby Domek był TEN 8)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt maja 09, 2008 19:39

Georg-inia pisze:
pisiokot pisze:
Georg-inia pisze:Obrazek

Ło Jeziuuu, ale mi dobrzeee :love:

a wcale że nie :evil: dziś Sasza się na mnie ewidentnie obraził :( jak się ubierałam przed wyjściem do pracy i próbowałam z nim na odchodne pogadać, to co prawda odpowiadał mi, ale po pierwsze niegrzecznie, a po drugie siedział cały czas odwrócony do mnie tyłem :evil: ja wiem, że mu smutno, że sam siedzi cały dzień, ale czemu on nie rozumie, że ja muszę do pracy chodzić, co? w końcu dorosły jest, powinien mieć choć ciut wyrozumiałości... ;)

Powiedz mu, że idziesz zarobić pieniążki na kocią michę. Ja tak moim mówię i rozumieją... :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pt maja 09, 2008 19:50

Kciuki za domek i apetyt na lepsze jedzonko. :catmilk:
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Sob maja 10, 2008 9:31

i jak tam...
nowy domek zachwycił już się Saszą? :D

XS-ka

Od: Pon kwi 21, 2008 19:06

Post » Sob maja 10, 2008 17:33

Ale Sasza jest wspanialy! milo mi na Ukrainie takie wiadomosci lapac!!!! :1luvu:

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Nie maja 11, 2008 18:32

Wczoraj Sasza miał odwiedziny :) przyjechali Państwo z Gdańska, razem ze swoim młodszym - choć i tak dorosłym - synem. Wymiziali Saszeńkę, wycałowali, a dziś... zabrali do nowego domu :) Ale Sasza musiał już "wiedzieć" wczoraj, że to są jego ludzie, po zaraz po zakończeniu wizyty wręcz rzucił się na jedzenie, a potem zaczął się pucować. Gdy obudziliśmy się dziś rano czekał na swoje śniadanie jakiś śliczny, czyściutki, biały jak śnieg kot 8O
Całą podróż Sasza przemiauczał, dając się wszystkim nieźle we znaki, ale dojechali szczęśliwie. I dopiero w domu nowi Duzi się zdziwili, kiedy na własne oczy zobaczyli różnicę wielkości między wychudzonym wciąż Saszą a Orionem - rezydentem rasy Devon. Zadziwieni byli do tego stopnia, że zmierzyli... kocie stópki :lol: Saszy noga jest o ponad centymetr szersza niż drobna stópka Oriona :D

Na razie Sasza obwąchał mieszkanie i wlazł pod łóżko, ale już zdążył zjeść cała miseczkę jedzenia. Orion, obrażony na cały świat, siedzi na łóżku syna i syczy, gdy ktoś próbuje go dotknąć :roll: Ale Państwo są dobrej myśli.

No cóż, Saszeńko... króciutko byłeś u nas, ale to lepiej dla Ciebie. Głęboko w to wierzę. Tam, nad morzem, będzie Ci dobrze. Macie z Orionem wielki balkon z widokiem na las. Latają ptaszki i robaczki - jest na co popatrzeć. No i telewizor macie własny, tylko postaraj sie mimo wszystko nie zjeść szczurka. Teraz to Twój kolega, a nie obiad 8)
Trzymaj się, wielki kocie, będziesz szczęśliwy. Na pewno :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Nie maja 11, 2008 18:41

Cudowna wiadomość :D

myshka

Od: Wto wrz 11, 2007 21:24

Post » Nie maja 11, 2008 18:46

Ale super wiadomości :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Saszeńko bądź szczęśliwy :)

Inga :1luvu:

Z radością odpinam banerek :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie maja 11, 2008 20:41

ale się wszystkie pisiokoty cieszą :D
trzymaj się stary :!: :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie maja 11, 2008 20:48

Super wieści :D Oby Sasza był teraz szczęśliwy!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie maja 11, 2008 21:04

Hurra! Jak dobrze czytać takie wiadomości, oby było ich jak najwięcej :D Z radością odpinam banerek. Szczęścia w nowym Domku koteczku :D

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Pon maja 12, 2008 6:22

takie wiadomosci sie dobrze zawszw czyta :)

a ja wiedzialam ze Sasza to wyjatkowy kot :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

[poprzednia][następna]