dziekuje wszystkim za przybycie i mile spędzony czas
R-R do pielenia zapraszam nieustannie
Ela - a zdjęcia kotów dostanę?
Moderator: Estraven
Ivcia pisze:TZ Oli wyglada zupelnie jak moj szwagier, prawie identycznymam nadzieje, ze sie nie wgapialam za bardzo, ale w czape nie dostalam od Oli wiec chyba nie
![]()
biamila pisze:Widzę, ze było cudownie, no tak jak zresztą przewidywałam, Wyglądacie wszyscy olśniewająco! Widać, że wiosna przyszła, bo nastąpiła zmiana i długości i koloru fryzur, pięknie po prostu pięknie! Troszkę żałuję, że mnie nie było,ale dzięki temu widziałam jak moja Porcelanka po kroplówce odzyskała apetyt i humor. Boże jaka jestem szczęśliwa! Dziś ma się znacznie lepiej chodzi i egzekwuje swoje prawa, głośno egzekwuje
![]()
Pozdrawiam
Ivcia pisze:z goracego krzesla nicia TZ zadowolony byl, moze mi sie uda go jeszcze kiedys przyciagnac, skoro sie nie wystraszyl
![]()
To kiedy nastepne spotkanie?
irma_g pisze:dziekuje wszystkim za przybycie i mile spędzony czas
R-R do pielenia zapraszam nieustannie
Ela - a zdjęcia kotów dostanę?
rambo_ruda pisze:Ivcia pisze:z goracego krzesla nicia TZ zadowolony byl, moze mi sie uda go jeszcze kiedys przyciagnac, skoro sie nie wystraszyl
![]()
w końcu nie jesteśmy przecież bandą koto-zboczonych fanatyczek
rambo_ruda pisze:Ivcia pisze:z goracego krzesla nicia TZ zadowolony byl, moze mi sie uda go jeszcze kiedys przyciagnac, skoro sie nie wystraszyl
![]()
w końcu nie jesteśmy przecież bandą koto-zboczonych fanatyczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości