Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:koteczekanusi pisze:To czego potrzebuje jopop? Nie chce mi się przeszukiwać wszystkich wątków
Jopop potrzebuje nas![]()
I mnóstwa kasy...
I kciuków.
Trinity36 pisze:villemo5 pisze:BarbAnn... Jedyne co moge powiedzieć to: wow! Zawsze podziwiam osoby, które umieją coś same zrobić! Ja mam dwie lewe ręce
A ja się zachwycam bo własnie umiem szyć!! I widzę, że to co Ty robisz BarbAnn wcale nie jest takie łatwe!! No i na dodatek jest po prostu zajebiaszcze!!!! (jak mówi Czesio)
To jest z polaru? No po prostu bossssko to zrobiłaś![]()
![]()
BarbAnn pisze:Trinity36 pisze:villemo5 pisze:BarbAnn... Jedyne co moge powiedzieć to: wow! Zawsze podziwiam osoby, które umieją coś same zrobić! Ja mam dwie lewe ręce
A ja się zachwycam bo własnie umiem szyć!! I widzę, że to co Ty robisz BarbAnn wcale nie jest takie łatwe!! No i na dodatek jest po prostu zajebiaszcze!!!! (jak mówi Czesio)
![]()
polar sie fajnie naciaga
i jest taki mieciutki
bosz
mam glupawke
BarbAnn pisze:Trinity36 pisze:villemo5 pisze:BarbAnn... Jedyne co moge powiedzieć to: wow! Zawsze podziwiam osoby, które umieją coś same zrobić! Ja mam dwie lewe ręce
![]()
polar sie fajnie naciaga
i jest taki mieciutki
bosz
mam glupawke
![]()
polar sie fajnie naciaga
i jest taki mieciutki
bosz
mam glupawke
villemo5 pisze:
Jestem!
Ale jeszcze muszę krem na swoje oblicze nałożyć.
A chcecie nowy bazarek na FS?
villemo5 pisze:Oszszszsz...
Siostro A59! Może Ty jeszcze poodpoczywaj? (od ludzi)
villemo5 pisze:Oszszszsz...
Aleksandra59 pisze:villemo5 pisze:Oszszszsz...
Ależ ja odpoczywam (od ludzi) - sama na działce jestemByło tak - 1000 m2 trawy do skoszenia i ja sama + kosiarka
Koty odmówiły współpracy z kosiarką
![]()
villemo5 pisze:Trinity?
Tajnos agentos on gg![]()
Rere kum kum??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 101 gości