Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czekoladka pisze:Cosik mi się banerek nie pokazuje...![]()
Ktoś go widzi?
annette88 pisze:mośku, oczywiście, że zrozumiałam, że nie o to Ci chodziłoprzedrzeźniam się
moja ciocia jest nauczycielką polskiego.. troszkę mi opowiadała, na tej Zielonej szkole też się naoglądałam.. Lubie dzieci, staram się być dla nich cierpliwa i wyrozumiała, ale w pewnym momencie mogłabym nie wytrzymaća nie chciałabym być postrachem
annette88 pisze:mośku, oczywiście, że zrozumiałam, że nie o to Ci chodziłoprzedrzeźniam się
moja ciocia jest nauczycielką polskiego.. troszkę mi opowiadała, na tej Zielonej szkole też się naoglądałam.. Lubie dzieci, staram się być dla nich cierpliwa i wyrozumiała, ale w pewnym momencie mogłabym nie wytrzymaća nie chciałabym być postrachem
kalair pisze:annette88 pisze:mośku, oczywiście, że zrozumiałam, że nie o to Ci chodziłoprzedrzeźniam się
Ciocia JJ-a też jest nauczycielką. Matematyki. Brrr....
moś pisze:annette88 pisze:mośku, oczywiście, że zrozumiałam, że nie o to Ci chodziłoprzedrzeźniam się
Nie martw sie, ja tez postrachem na szczescie nie jestem![]()
chyba ze kalair troche postrasze![]()
kalair pisze:annette88 pisze:Mój TŻ ma na roku dziewczynę, która mieszka na Wawelu.. Jej rodzice są kimś tam, nie pamiętam, kim, i tam mają mieszkanko.. Ciekawie
Fajnie !Ale dla nich to już żadna atrakcja..
moś pisze:kalair pisze:annette88 pisze:mośku, oczywiście, że zrozumiałam, że nie o to Ci chodziłoprzedrzeźniam się
Ciocia JJ-a też jest nauczycielką. Matematyki. Brrr....
Moja ciocia tez jest nauczycielka...brrrrr![]()
na szczescie juz na emeryturze bo nawet ja sie jej balam
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Mój TŻ ma na roku dziewczynę, która mieszka na Wawelu.. Jej rodzice są kimś tam, nie pamiętam, kim, i tam mają mieszkanko.. Ciekawie
Fajnie !Ale dla nich to już żadna atrakcja..
No nie.. Ale pomyśl sobie.. Mówić komuś.. " Ach, a ja mieszkam na zamku, na Wawelu "
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości