» Sob maja 10, 2008 20:31
annette88 pisze:moś pisze:annette88 pisze:moś pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Kto i kiedy się do Krakowa wybiera ?

W czerwcu.Obie.

To może by panie o mnie nie zapominały

i znalazły chwileczkę? Teraz coś ze spotkaniem krakowiaki kombinują, w okolicach 16, ale ja wracam do domu, bo idę do okulistki raz jeszcze.. I dopiero w niedziele wracam.
Będziemy 15-go. Ale my będziemy mieć może góra pół godzinki.

ja tam nie wiem ile i kiedy bo ja w pracy bede

Wiem, jak taka praca wygląda.. Byliśmy w zeszłym roku z mamą TŻ na Zielonej Szkole z jej klasą.. TŻ był jednym z opiekunów, ja na " wczasach " .. Pogoda cudowna, można się było opalać.. Super.. Ale harówa z tymi dzieckami, które Cię nie chcą słuchać

wtedy postanowiłam, że
nie idę na pedagogikę xD
dobra myśl

Że się nie nadaję ?

Wbrew pozorom, miałam z dziewczynkami świetny kontakt i jak wyjeżdżałam, to za sobę płakałyśmy
I tak o to wylądowałam na administracji.. Będę nosiła seksowne garnitury i niskie szpileczki

hihihi
Alez nie o to mi chodzilo tylko to trudny i niewdzieczny kawalek chleba i na wycieczce wyglada to inaczej z punktu widzenia osoby ktora nie jest nauczycielem, ....w szkole jest inaczej.
Nauczycielki tez chodza na szpilkach i wczym tam im sie podoba..nie ma na szczescie mundurkow

Żegnaj Budusiu......tęsknimy