Lepiej sie czujesz?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:dolegliwości przeszły. Zastosowałam końskie leczenie, czyli Laremid, smecta i inne.
Dzisiaj już zajadam inne dobrocie, nie tylko sucharki.
Mosiu, pogoda śliczna. Wprosiliśmy się z krótka późno popołudniową wizytą do przyjaciół, a właściwe do ich ogrodu. Mam nadzieję, że łyknę trochę tlenu.
moś pisze:Hannah12 pisze:dolegliwości przeszły. Zastosowałam końskie leczenie, czyli Laremid, smecta i inne.
Mosiu, pogoda śliczna. Wprosiliśmy się z krótka późno popołudniową wizytą do przyjaciół, a właściwe do ich ogrodu. Mam nadzieję, że łyknę trochę tlenu.
To sie ciesze ze przeszloJa niestety jestem popołudniu sama w domku ale sie wprosilam na grilla do siostry....do wlasnego ogrodu
![]()
ps mam nadzieje ze bedziesz mogla łyknac cos wiecej niz tlen
Hannah12 pisze:moś pisze:Hannah12 pisze:dolegliwości przeszły. Zastosowałam końskie leczenie, czyli Laremid, smecta i inne.
To sie ciesze ze przeszloJa niestety jestem popołudniu sama w domku ale sie wprosilam na grilla do siostry....do wlasnego ogrodu
![]()
ps mam nadzieje ze bedziesz mogla łyknac cos wiecej niz tlen
Nic więcej nie łyknę, jestem kierowcą - znajomi mieszkają pod Poznaniem - i mam jutro od 9.30 do 20.00 zajęcia.
Ale za to pobiegam na ogrodzie- a jest ogromny- z ich kotem i psem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości