MarciaMuuu pisze:Ale rozpieszczony kot![]()
![]()
brybry
Zgadzam sie..ostatnio chyba kocio ma za duzo w tyłeczku i wybrzydza..ale jeszcze zobaczymy czyje bedzie na wierzchu
Moderator: Estraven
MarciaMuuu pisze:Ale rozpieszczony kot![]()
![]()
brybry
Rachelinka pisze:MarciaMuuu pisze:Ale rozpieszczony kot![]()
![]()
brybry
Zgadzam sie..ostatnio chyba kocio ma za duzo w tyłeczku i wybrzydza..ale jeszcze zobaczymy czyje bedzie na wierzchu![]()
kalair pisze:Rachelinka pisze:MarciaMuuu pisze:Ale rozpieszczony kot![]()
![]()
brybry
Zgadzam sie..ostatnio chyba kocio ma za duzo w tyłeczku i wybrzydza..ale jeszcze zobaczymy czyje bedzie na wierzchu![]()
A Lafi jak beczułka zaczyna wyglądać...![]()
polecam i jedno i drugieRachelinka pisze:kalair pisze:A Lafi jak beczułka zaczyna wyglądać...![]()
O! O! to co dietka?![]()
czy fitness?
pluszak pisze:polecam i jedno i drugieRachelinka pisze:kalair pisze:A Lafi jak beczułka zaczyna wyglądać...![]()
O! O! to co dietka?![]()
czy fitness?
Rachelinka pisze:pluszak pisze:polecam i jedno i drugieRachelinka pisze:kalair pisze:A Lafi jak beczułka zaczyna wyglądać...![]()
O! O! to co dietka?![]()
czy fitness?
tylko ciekawe co kocinka na to![]()
kalair pisze:Rachelinka pisze:pluszak pisze:polecam i jedno i drugieRachelinka pisze:kalair pisze:A Lafi jak beczułka zaczyna wyglądać...![]()
O! O! to co dietka?![]()
czy fitness?
Mnie zje...![]()
![]()
Ona wciąga jak smok żarełko..I idzie w doopkę i bioderka...![]()
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:pluszak pisze:polecam i jedno i drugieRachelinka pisze:kalair pisze:A Lafi jak beczułka zaczyna wyglądać...![]()
O! O! to co dietka?![]()
czy fitness?
Mnie zje...![]()
![]()
No tak i bedzie bambaryłka i sie zreflektuje jak nie bedzie miala sily za patyczkiem biegac
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:pluszak pisze:polecam i jedno i drugieRachelinka pisze:kalair pisze:A Lafi jak beczułka zaczyna wyglądać...![]()
O! O! to co dietka?![]()
czy fitness?
Mnie zje...![]()
![]()
No tak i bedzie bambaryłka i sie zreflektuje jak nie bedzie miala sily za patyczkiem biegac
Poważnie,to muszę jej przystopować papu,bo będzie raz większa od Iriski..
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:pluszak pisze:polecam i jedno i drugieRachelinka pisze:kalair pisze:A Lafi jak beczułka zaczyna wyglądać...![]()
O! O! to co dietka?![]()
czy fitness?
Mnie zje...![]()
![]()
Poważnie,to muszę jej przystopować papu,bo będzie raz większa od Iriski..
![]()
ijeszcze zajmie jej miejsce na stelitce i w przeciwienstwie do niej nie bedzie spadac bo sie zaklinuje
Rachelinka pisze:Spiesze poinformowac, ze moje biedne kocisko ma zapalenie spojówki w prawym oczku..bylismy u weta bo caly dzien mruzyl oczko, albo wcale go nie otwierał i masz babo placek!
Oczywiscie uchlał mnie u weta jak zobaczył strzykawke i to do krwi, a jeszcze przez 7 dni kropelki![]()
![]()
bedzie futro latac
Rachelinka pisze:Spiesze poinformowac, ze moje biedne kocisko ma zapalenie spojówki w prawym oczku..bylismy u weta bo caly dzien mruzyl oczko, albo wcale go nie otwierał i masz babo placek!
Oczywiscie uchlał mnie u weta jak zobaczył strzykawke i to do krwi, a jeszcze przez 7 dni kropelki![]()
![]()
bedzie futro latac

Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 663 gości