kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:genowefa pisze:
A ja myślę, że od osób które robią bardzo dużo dla kotów można oczekiwać nieco wyższego poziomu świadomości niż od dziesiątek forumowiczów, które uczestniczą w radosnych wątkach, gdzie mówi się "dzień dobry" i "dobranoc".
Chamstwo i żenada.. Nie mam słów, kto dał tej kobiecinie prawo nas oceniać, skoro nas nie zna ?
.Chlapnęła być może bez zastanowienia z tym niskim poziomem świadomości..Ale wątków nie ma prawa się idiotycznie czepiać!
Mośka dobrze napisała! Ale nikt się nie odniósł,bo nie to jest tam najważniejsze. A dyskusja idzie,oj idzie!![]()
Miałam zamiar jej napisać, co o tym myślę, ale szkoda nerwów. Nie wszyscy mają tyle czasu, pieniędzy i zdrowia psychicznego, żeby aż tak pomagać kotom. Ja podziwiam ich działalność, ale nie dałam im prawa krytykowania i obrażania mnie, bo raz, że mnie nie znają, dwa, nie jestem bezmyślną idiotką, po której można pojeździć, żeby się wyżyć.. A co robie dla kotów to robie i chwalić się tym nie musze.
Oczywiście Annette,więc nie ma sensu nawet łamać sobie nad tym głowy. One i tak na siebie nawzajem nadają,co tam reszta..
no własnie..niech sobie nadają, a moze im ulzy..ja tam lubie sie powyglupiac i poczytac cos milego poza nieszczesciami, a nie oznacza to zem mniej swiadoma