A sosu, o którym mówisz, muszę spróbowac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:A no.. I Kalair tak mi jaśminową herbatką narobiła smaku, że TŻ mi dzisiaj kupił zieloną liściastą z Liptona z jasminem i imbiremzaraz spróbuję
annette88 pisze:O nie.. TŻ nie zarabia.. Żerujemy na naszych rodzinachwstrętni.. idę zaparzyć herbatkę i poczytać gazetkę.. dobrej nocy
A sosu, o którym mówisz, muszę spróbowac
Hannah12 pisze:a ja zorbie jutro sobie tradycyjne rosołek. I w sobotę i niedziele zabiorę w termosie na uczelnię. Taki rosołek z mięsem i makaronem pozwala mi przeżyć 12 godzinny dzień zajęć.
Dorota pisze:Gulasz z ryzem i z surowka tez![]()
Zaraz zjem.
trawa11 pisze:Dorota pisze:Gulasz z ryzem i z surowka tez![]()
Zaraz zjem.
to ja też poproszę
moś pisze:Witajcie szylkrecie, dopiero sie wyrobilam z dedykacjami i musze juz iśc z kaczuszka, na razie
kalair pisze:moś pisze:Witajcie szylkrecie, dopiero sie wyrobilam z dedykacjami i musze juz iśc z kaczuszka, na razie
Dobrze, że przyszłaś, zanim ja poszłam!![]()
Witaj Mośku i proszę-
Zbulwersowałam się.Wypowiedź Genowefy w wątku Jany o narodzinach kociąt.Cyt.A ja myślę, że od osób które robią bardzo dużo dla kotów można oczekiwać nieco wyższego poziomu świadomości niż od dziesiątek forumowiczów, które uczestniczą w radosnych wątkach, gdzie mówi się "dzień dobry" i "dobranoc".![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości