Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Ale tu ciszaaaaa.
HILTONOWYCH PODOPIECZNYCH JEST JUŻ 27 .
ZOSTAŃ OPIEKUNEM WIRTUALNYM I WSPOMÓŻ MIESZKAŃCÓW HILTONA !!!
![]()
![]()
bubor pisze:bubor pisze:Ale tu ciszaaaaa.
HILTONOWYCH PODOPIECZNYCH JEST JUŻ 27 .
ZOSTAŃ OPIEKUNEM WIRTUALNYM I WSPOMÓŻ MIESZKAŃCÓW HILTONA !!!
![]()
![]()
Ilość Hiltonowych podopiecznych wzrosła do 48 i każdy z nich potrzebuje pomocy !!!![]()
![]()
terenia1 pisze:Podnoszę z uporem maniaka
bubor pisze:No pięknie, postaram sie dotrzeć do Was w tym tygodniu z jakimś "wsparciem "
terenia1 pisze:bubor pisze:No pięknie, postaram sie dotrzeć do Was w tym tygodniu z jakimś "wsparciem "
No faktycznie piękniekurcze ja jestem zablokowana bo u mnie Lolka rozwala się sama jedna w klacie dużej gdyby się jej udało znaleźć dom tymczasowy bo stały dopiero po rozpoznaniu co jej jest a wyniki z badań dopiero w poniedziałek mogłabym zabrać z Hiltona przynajmniej jedną kotkę z małymi
i miło nam będzie Ciebie Bubor znów gościć w Sosnowcu
bubor pisze:terenia1 pisze:bubor pisze:No pięknie, postaram sie dotrzeć do Was w tym tygodniu z jakimś "wsparciem "
No faktycznie piękniekurcze ja jestem zablokowana bo u mnie Lolka rozwala się sama jedna w klacie dużej gdyby się jej udało znaleźć dom tymczasowy bo stały dopiero po rozpoznaniu co jej jest a wyniki z badań dopiero w poniedziałek mogłabym zabrać z Hiltona przynajmniej jedną kotkę z małymi
Może powiesz jakie "wsparcie najbardziej by sie przydało ?
terenia1 pisze:bubor pisze:terenia1 pisze:bubor pisze:No pięknie, postaram sie dotrzeć do Was w tym tygodniu z jakimś "wsparciem "
Może powiesz jakie "wsparcie najbardziej by sie przydało ?
Kurcze sama nie wiem, ale chyba najbardziej mokre jedzonko bo idzie jak woda , a suchego mamy dość dużo idzie w o wiele mniejszych ilosciach, i mleczko w proszku dla kocich dzieciaków, aż mi wstyd, że to piszę
tyle już dla nas zrobiłeś
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 98 gości