bez zadnych oslonek, nie srebrzony. jak ktoras ma Tz-ta chomika piwnicowo- garazowego to moze sie gdzies niepotrzebny wala..

Moderator: Moderatorzy
Rennatta pisze:Szukam filmów polskich z serii: "Święta polskie".
Igulec pisze:Rennatta pisze:Szukam filmów polskich z serii: "Święta polskie".
Mam kilka, sprawdzę w weekend jakie i dam znać. Mogę poprzegrywać i wysłać:)
Rennatta pisze:Igulec pisze:Rennatta pisze:Szukam filmów polskich z serii: "Święta polskie".
Mam kilka, sprawdzę w weekend jakie i dam znać. Mogę poprzegrywać i wysłać:)
Super,tylko w jakim formacie będę nagrywane,bo coś ostatnio filmy przegrywane nie chcą "chodzić" na moim laptopie?
joanna z kotami pisze:Renatta, do 90% avików potrzebujesz DivX, Xvid i do dźwięku - AC3.
Jako odtwarzacz polecam Media Player Classic, choć oczywiście każdy ma swój ulubiony.
Narnia pisze:77 nieaktualne znalazlam super maske na twarz Lerosett się nazywa - jest doskonała na twarz po przebytym trądziku i super dogłębnie oczyszcza twarz z wągrów i innych nieczystośći , spłyca blizny i zmarszczki mimiczne - polecam
Rennatta pisze:Narnia pisze:77 nieaktualne znalazlam super maske na twarz Lerosett się nazywa - jest doskonała na twarz po przebytym trądziku i super dogłębnie oczyszcza twarz z wągrów i innych nieczystośći , spłyca blizny i zmarszczki mimiczne - polecam
A gdzie ją można kupić? I za ile
Rennatta pisze:Narnia pisze:77 nieaktualne znalazlam super maske na twarz Lerosett się nazywa - jest doskonała na twarz po przebytym trądziku i super dogłębnie oczyszcza twarz z wągrów i innych nieczystośći , spłyca blizny i zmarszczki mimiczne - polecam
A gdzie ją można kupić? I za ile
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości