CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ aż 41 kotów czeka na Domy!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 03, 2008 19:49

Ninoczka:
Obrazek Obrazek

Panienka z okienka, czyli Szansa romantycznie :wink: :
Obrazek
Obrazek

Honey: Wołałaś mnie?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Tofik:
Obrazek

Najsłodszy kot w kociarni:
Obrazek Obrazek

I jeszcze Jamajka z Ninoczką w tle :wink: :
Obrazek

Ale się rozpisałam :oops:

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Sob maja 03, 2008 20:10

Jamajka wyglada, jakby jej kto brodę a la Mikołaj doczepił :lol:

Loa :1luvu:

Co do "pieprzyków": takie dwa na białym futrze gdziesik mi się właśnie po chałupie szlajają :twisted: :wink:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob maja 03, 2008 22:09

Ana_Zbyska pisze:No to i ja wkleję zdjęcia Salwadorka:)
Na pierwszym zdjęciu z Newtonem:)
Obrazek
Obrazek

Salwadorek:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Salwadorek czuje się dobrze, coraz więcej broi, biega, goni psa.Ostatnio byłam z Newtonem na podwórku i widziałam jak Salwador siedzi na parapecie.Jak On śmiesznie wyglądał, bylo widać tylko łebek, który wodzi za nami wzrokiem :1luvu:

Salwadorek zdrowieje i pięknieje jak widzę. Już nie wyglada na zabiedzonego kotecka, a jak sierść całkiem odrośnie to będzie dopiero puchate cudo :love:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Nie maja 04, 2008 15:44

Mantrunia podbila serducha wszystkich domownikow :)
Pozwiedzala wszelkie katy, zjadla, zalatwila a teraz kroluje na fotelu wsrod gosci. Maly Duzy nie odstepuje jej na krok i tak oto Mantra ma swego pieska ;)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon maja 05, 2008 23:01

Bardzo pilnie szukamy DT dla Jamajki - będzie musiała być prawdopodobnie na specjalistycznej karmi - li i wyłącznie, co w azylu jest niemożliwe, chyba, że tylko w klatce by siedziała :evil:
I jeszcze potrzebny będzie chyba jeden domek - znowu dla persika. Jutro się okaże dokładnie :?

Barbara Horz

Post » Wto maja 06, 2008 11:40

Na kociarni wylądawały dwie kolejne bidy :( Szczegóły później. W dalszym ciągu na cito szukamy domku dla persa.

Barbara Horz

Post » Wto maja 06, 2008 20:52

Biedne dwie bidy :(

A ja jestem miszczu w lekowaniu Selecty 8)
Znalazlam sposob na te zmije jadowita, ze nie zapluwa mi podlog 8)

Otoz.... lekarstwo dostaje tuz przed posilkiem, kiedy Roland, nadworny zarcioobwieszczacz drze ryj, ze czas na zarcie. Wszystkie koty nerwowo polykaja wtedy sline 8)
Sela tez :twisted: Wystarczy wlac lekarstwo do gardla, a zaraz potem podac kolacje :twisted:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto maja 06, 2008 22:49

Na kociarnie naprawde trafiły strasznie biedne koty :cry: Przywiozł je facet a wlasciwie dwoch, bo im sie przybłakały do gospodarstwa, zagryzały ptactwo itd... Po tym jak nam je pokazali, przezylismy szok :evil:
Zawiazane w workach na smieci, przygniecione gasnica...modlilismy sie, zeby sie nie udusily.. Mają około 8 m-cy, buraski, dziewczyna i chlopak, chude strasznie, zaswierzbione, zapchlone... :cry:

Dalia ...czarna kicia, ktora przypadla nam w spadku tez ma guzy. Najprawdopodobniej dwie listwy do wyciecia. Najpierw jednak zrobimy badania. Zmienila sie o 1000%...zagdauje czlowieka, chce sie glaskac, przytulac. Mnie probowala dzisiaj na glowe wejsc 8)

Jamajka jest straszna zazdrosnica...obrywaja wszyscy, ktorzy śmią zakłócić tryb miziania i przytulania.

Jak patrze na Lagune nie potrafie uwierzyc, ze ludzie nie dali mu szansy...nie ma łagodniejszego kota od niego. Lizał mnie, przytulal sie

.... na dzisiaj mam dosyc :evil: :cry:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Wto maja 06, 2008 23:23

Boszzsz....

Maluchy od dziś na antybiotyku. Betamox na kk 2 dawki, ale pewnie i tak zwariuję (ryk był nieziemski).
Poza tym leci pierwszy raz aniprazol. Plucie na odlełość.
Xena kolejny antybiotyk na uszy :( tym razem atakujemy z dwóch stron, może się uda. Maść + jakiś syfny antybiotyk + czyszczenie u weta co 3-4 dni.

Najgorsze są plujące maluchy. Brzuszki się "zaokrągliły" Guzikowi i Pętelce. Są chyba najbardziej zamieszkałe :/

A Anna Karenina nie chce jeść :placz: Ledwo podałam jej ten betamox, to jest diabeł :/

Mimbla chyba rujkuje :strach: miauczy, wlazła mi dzisiaj na kolana 8O nic nie rozumiem...

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Śro maja 07, 2008 10:30

Pers prawdopodobnie będzie miał dom. Jamajce trzeba zrobić powtórkę badania cukru i zobaczymy co dalej. Wczoraj był ciężki dzień. Adria proszę usuń banerek, bo mi się ryczeć chce.

Barbara Horz

Post » Czw maja 08, 2008 12:33

Z dobrych wieści to mogę napisać to, że Salwadorek ma dom :)
Zostaje u swoojej tymczaswej opiekunki Ani :dance: :dance2:
Persik rozkochał w sobie wszystkich, łącznie z psem .... więc coż nam pozostało 8) Będziemy kibicować :lol:
Adria

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

Post » Czw maja 08, 2008 13:39

Tylko takie wiadomości chcemy :dance: :dance2: :dance:

Barbara Horz

Post » Czw maja 08, 2008 14:55

A ja się tak po cichu podpytam o Erosika :wink: Bo kciuki zaciśnięte mocno i supełki na ogonach są od tygodnia :D

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Czw maja 08, 2008 15:55

Taaaaak, Salwadorek zostaje u mnie!! :dance: :dance2: :1luvu: :1luvu: :balony:
Strasznie się cieszę, że ten wspaniały kot może u mnie zostać, już na zawsze :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Ana_Zbyska

Od: Śro kwi 16, 2008 18:20

Post » Czw maja 08, 2008 17:28

Erosik pojechał do domu:))))

Mam ciche przeczucie, że wszystko będzie dobrze. Że się ułoży, że Erosik zaufa swojej nowej Dużej i zacznie jeść, bo pojechał z Osobą naprawdę w nim zakochaną.

Kciuki, kciuki, dużo kciuków prosimy - przed Erosikiem bardzo ważna próba. Wierzę w niego bardzo, bardzo mocno.

:balony: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :balony:
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

[poprzednia][następna]