Romek :o) - cz.3 - zdjęcia, zdjęcia...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 08, 2008 6:49

Dzień dobry wszystkim :)

Juz myślałam, ze znalazłam fajne mieszkanie w fajnej cenie... jak zadzwoniłam to okazało się, że mieszkanie owszem jest... ale wspólne ze studentami (zapomnieli o tym napisać w ogłoszeniu ;) A jak z kotem... to kota trzeba na dwór wyrzucić, niech sobie pogania :? A w ogóle to jak na dwie osoby, to będzie drożej ;) Zaczynam tracić nadzieję, chyba się pod most wyprowadzimy ;) Tych we Wrocławiu nie brakuje, tylko nei wiem, czy miejscówki jeszcze jakieś są ;)

Kicorek pisze:
Jeśli dobrze kojarzę, we Wrocławiu jest oddział Fundacji For Animals, może maja jakieś dojścia do lecznic w sprawie kastracji i mogliby pomóc.
I jeszcze Kocie Życie mi się kojarzy, tam to chyba głównie adopcje, nie pamiętam... :oops:

Edit: adres strony FFA (mają oddział we Wrocławiu): http://www.foranimals.org.pl/

Popytam :) Problem polega głównie na tym, że mnie już tu nie będzie za tydzień - dwa i nie bardzo będę miała jak im pomóc nawet fizycznie... juz pomijam fakt, że nawet nie będę miała jak pomóc z tymczasem po sterylkach i kastracjach... Ale zobaczymy co da się zrobić, kompletnie nie pomyślałam o fundacjach

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Czw maja 08, 2008 6:55

DOBRY! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw maja 08, 2008 7:24

kothka pisze:Dzień dobry wszystkim :)

Juz myślałam, ze znalazłam fajne mieszkanie w fajnej cenie... jak zadzwoniłam to okazało się, że mieszkanie owszem jest... ale wspólne ze studentami (zapomnieli o tym napisać w ogłoszeniu ;) A jak z kotem... to kota trzeba na dwór wyrzucić, niech sobie pogania :? A w ogóle to jak na dwie osoby, to będzie drożej ;) Zaczynam tracić nadzieję, chyba się pod most wyprowadzimy ;) Tych we Wrocławiu nie brakuje, tylko nei wiem, czy miejscówki jeszcze jakieś są ;)

Problem polega głównie na tym, że mnie już tu nie będzie za tydzień - dwa i nie bardzo będę miała jak im pomóc nawet fizycznie... juz pomijam fakt, że nawet nie będę miała jak pomóc z tymczasem po sterylkach i kastracjach... Ale zobaczymy co da się zrobić, kompletnie nie pomyślałam o fundacjach

Się porobiło niefajnie.. :roll: Trzymam kciuki Kothko cały czas. Przecież musi się coś dobrego wykluć..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw maja 08, 2008 7:28

...bry... Romanie!

Za mieszkanie caly czas

:ok::ok:
:ok::ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw maja 08, 2008 7:30

Ludzie momentami sa walnięci ;)
Nie dość że za mieszkanie chcą tyle, że większość ludzi tyle nie zarabia, to jeszcze najlepiej, zebyś to mieszkanie wynajął ale tam nie mieszkał, zeby się nie zużywało ;) A kot to już w ogóle odpada :evil: Chyba po scianach chodzi i dziury wszędzie robi ;)

Mam ochotę czasem kogoś pobić ;)

kothka

Post » Czw maja 08, 2008 7:33

kothka pisze:Ludzie momentami sa walnięci ;)
Nie dość że za mieszkanie chcą tyle, że większość ludzi tyle nie zarabia, to jeszcze najlepiej, zebyś to mieszkanie wynajął ale tam nie mieszkał, zeby się nie zużywało ;) A kot to już w ogóle odpada :evil: Chyba po scianach chodzi i dziury wszędzie robi ;)

Zapomniałaś dodać,że wszędzie sika,i w ogóle śmierdzi kotem.. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw maja 08, 2008 7:37

kalair pisze:

A, no tak :twisted: zapomniałam o tym drobnym szczególe :) I do tego jeszcze jest wredny i fałszywy i na pewno będzie chciał koniecznie zniszczyć czyjeś mieszkanie ;)

kothka

Post » Czw maja 08, 2008 7:40

kothka pisze:
kalair pisze:

A, no tak :twisted: zapomniałam o tym drobnym szczególe :) I do tego jeszcze jest wredny i fałszywy i na pewno będzie chciał koniecznie zniszczyć czyjeś mieszkanie ;)

A w dodatku to jest Roman, a nie zwykly kot :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw maja 08, 2008 7:41

Dorota pisze:
kothka pisze:
kalair pisze:

A w dodatku to jest Roman, a nie zwykly kot :wink:

:strach: ło matko Takie mieszkanie nie ma szans :twisted:

kothka

Post » Czw maja 08, 2008 7:48

:? współczuję przeżyć z szukaniem lokum :(
może nie mów że bedziecie mieszkać z kotem tylko z Romkiem :wink: :lol:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw maja 08, 2008 7:58

czarna.wdowa pisze::? współczuję przeżyć z szukaniem lokum :(
może nie mów że bedziecie mieszkać z kotem tylko z Romkiem :wink: :lol:

:lol: :lol: :lol: I wtedy nam policza jak za 3 osoby? ;) Chyba nie stać mnie na to :twisted:

kothka

Post » Czw maja 08, 2008 8:43

Ceść, Romecku :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw maja 08, 2008 10:13

kothka pisze:
Kicorek pisze:
Jeśli dobrze kojarzę, we Wrocławiu jest oddział Fundacji For Animals, może maja jakieś dojścia do lecznic w sprawie kastracji i mogliby pomóc.
I jeszcze Kocie Życie mi się kojarzy, tam to chyba głównie adopcje, nie pamiętam... :oops:

Edit: adres strony FFA (mają oddział we Wrocławiu): http://www.foranimals.org.pl/

Popytam :) Problem polega głównie na tym, że mnie już tu nie będzie za tydzień - dwa i nie bardzo będę miała jak im pomóc nawet fizycznie... juz pomijam fakt, że nawet nie będę miała jak pomóc z tymczasem po sterylkach i kastracjach... Ale zobaczymy co da się zrobić, kompletnie nie pomyślałam o fundacjach

Dlatego właśnie pomyślałam o fundacjach, bo ty kompletnie nie masz teraz warunków, za chwilę się wyprowadzisz i co wtedy z tymi kotami?
Może któreś uda się wyadoptować, skoro to domowe...
A capnąć i wykastrować zawsze warto 8)

Trzymam nadal mocne kciuki za mieszkanie, coś musi się znaleźć! :ok:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw maja 08, 2008 13:46

Witam,
jeżeli w ogłoszeniach potrafią przemilczeć taki szczegół, że to mieszkanie studenckie, to może przemilcz, że masz Romka.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt maja 09, 2008 6:28

Cześć kochani 8)
Za znalezienie lokum :ok: :ok:
Może faktycznie trzeba przemilczeć fakt posiadania małego lewka ;)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

[poprzednia][następna]