Monisek pisze:Takie piękne kocisko nie ma wejść?
Jeśli chcesz, to mogę jej zrobić drugie allegro, zawsze to większa szansa, ze ktoś ją dostrzeże.
Jakbyś mogła to byłabym Ci wdzięczna, bo ja nie umiem zmniejszać zdjęć i ogłoszenia robi moja koleżanka
Monisek pisze:Takie piękne kocisko nie ma wejść?
Jeśli chcesz, to mogę jej zrobić drugie allegro, zawsze to większa szansa, ze ktoś ją dostrzeże.
ossett pisze:I jeszcze przypomnę, że Kocurro vel Murzynek i Maciuś vel Zorro znaleźli swoje domy dzięki magicznym głoszeniom Monisek na Allegro, za co bardzo są jej wdzięczni.
SKARBONKA ZAPRASZA!!!Kicia_ pisze:Co do Lili, to miałaby większe szanse na oswojenie, gdyby trafiła do niezakoconego domu, ewentualnie z jednym kotem. Zauważyłam, że im więcej kotków, tym mniejszy kontakt z człowiekiem. Powyżej pewnej granicznej wielkości stada, zaczynają tworzyć własne grupy i tracą zainteresowanie mizianiem. Przykład Maciusia chyba tylko to potwierdza.

Wima pisze:Dzwoniłam dzisiaj do p. Ani. W azylu są 2 ogony, zaproponowałam jej malowanie azylku, wstępnie umówiłam się na weekend 10-11 maja.
Potrzebne będzie wapno, jakieś dywaniki (stare idą out), wykładziny typu pcv, może jakieś nowe półki, szafki, domestos i..... nie wiem co jeszcze.
Są chętni do pomocy???
SKARBONKA ZAPRASZA!!!
Monisek pisze:Obiecane przeze mnie allegro Lili:
http://allegro.pl/show_item.php?item=365176487
Przepraszam za takie opóźnienie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości