Karol - bardzo chory Orzeszek :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 30, 2008 17:02

Modjeska pisze:Dziś Dużyfacetzbrodą zabrał dodatkową puszkę z Zalesia bo martwił się, że kociaste nie jedzą suchego (mało znika). Połowy kotów wcale nie widział, o Karola zapomniałam zapytać. :oops: Sorry

:conf: Ciekawe, gdzie się zaszyły :?:
Obrazek Frania 03.01.2013 [*] na zawsze w moim sercu

madziaki

Od: Sob lip 15, 2006 16:21

Post » Śro kwi 30, 2008 23:13

Wreszcie dotarlam do moich footerek :spin2: :dance2:

Zuzia tak byla zawiedzona, ze to nie DuzyPanzBroda przyjechal, ze smutno zamiauczala i nawet sie nie wyrywala na korytarz.
Inwentarz zameldowal sie w calosci (oprocz Zabci, ktora mi zniknela w poniedzialek rano), zwlaszcza w kuchni :twisted: Zabcia upomniala sie o uwage miauczac z antresoli w garderobie. Zadowolna byla z glaskow, ale nie zdecydowala sie zejsc. Z radoscia przyjela tez miseczke z zarelkiem - jesli przez te 3 dni nie schodzila ze swej kryjowki, to musiala byc straaaaasznie glodna 8O

Karol, niestety, w koncu znowu zostawil prezent pod prysznicem :? ale nie tylko on, bo byly 3 rozne prezenty - jeden na kafelkach z kwiatkiem to na pewno jego, a dwa byly przy splywie, co juz nie jest w jego stylu :oops: Mam nadzieje, ze to takie chwilowe i nie wejdzie im w nawyk :oops:

Karolek juz zajal miejscowke na lozku i mnie obserwuje ... pewnie tylko czeka, az sie poloze ... Ale najpierw musze jeszcze doczekac, az sie kurczaczek rozmrozi :wink:

Dzieki raz jeszcze za pomoc, i za puszeczke dla moich zarlokow tez :ok:
[*]BlankaObrazek, [*]Znajdek/Merlin,
[*]OsiołekObrazek, [*]StasiuObrazek, [*]CocoObrazek

Gocha17_

Od: Czw sie 09, 2007 14:53

Post » Czw maja 01, 2008 13:30

Te prezenty w łazience, to na pewno na znak protestu. Cieszę się, że wszystko zastałaś w porządku. :D
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Sob maja 03, 2008 8:45

Głaski dla karola i całej reszty zwierzaczków :!:

madziaki

Post » Sob maja 03, 2008 11:52

Przepytałam Dużegofacetazbrodą na okoliczność Karolkowych qpalków. 8O Za jego gospodarowania żadnych prezentów pod prysznicem nie było, wszystko po bożemu w kuwetach. :roll: Nie wiem co o tym myśleć. Faceci zawarli jakiś pakt, czy co? :wink:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Nie maja 04, 2008 9:12

Hm, może Karol respekt czuł????

madziaki

Post » Nie maja 04, 2008 11:09

Zaczynam podejrzewac, ze Karolek sam z siebie moze i nie wraca do starych przyzwyczajen, ale ... ze 2 sztuki podjely ten proceder akurat po zmianie zwirku silikonowego hiltona na inny, taki piasek ... Mam znowu weekend na Sadybie i wizyty tylko raz dziennie, no i wczoraj znowu byly 3 prezenty poza kuwetami - ale tym razem 2 pod prysznicem, za to 3 kolo kibelka i tylko ten na kafelku z kwiatkiem (i o tego podejrzewam Karolka). Najwyrazniej moje dluzsze nieobecnosci "nagradzane" sa dosc swobodnym zachowaniem stadka :roll:
Ech! Chyba moj tryb pracy i innych obowiazkow nie czyni ze mnie dobrego DT :oops: co z tego ze miejsca dla footerek mam sporo i finansowo jakos sobie radze, kiedy czasu dla nich nie mam, zeby wychowac na grzeczne i czyste kociaki :?

Gocha17_

Post » Pon maja 05, 2008 22:14

Może powinnam Ci zamienić Karola na jakąś grzeczną, zdyscyplinowaną kicię, która nie będzie dawała złego przykładu.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Pon maja 05, 2008 22:34

Kusisz, kusisz ... tylko ktora panienka bedzie takim miziakiem jak Karolek?

Mozemy to przedyskutowac :twisted: przy kawce albo winku :wink:

Moze cos na sobote zaplanujemy?

Gocha17_

Post » Pon maja 05, 2008 22:55

Sobota odpada. Pierwszy wolny termin - niedziela
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Śro maja 07, 2008 10:13

co u orzeszka?
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Czw maja 08, 2008 9:43

Och Karol!

No, co tu duzo gadac, Karol to kotek z charrrakterkiem ... o czlowieka zazdrosny :twisted: Ilekroc glaszcze jakiegos kociaka, slysze 'miauauauauauauau' i juz Karolek jest obok, pod reke sie wciska, o nogi sie ociera ...
I niestety czasem okazuje, ze innych kotow nie lubi :( A nawet kiedys chyba probowal mnie "zaznaczyc", ze ja tylko jego :oops: Chyba troche za duzo tych kotow w kolejce do mnie i chlopak sie denerwuje.
Z kooopalkami dobra passa minela :? Szczescie, ze inni winowajcy przestali sie tez tak brzydko zachowywac i juz tylko pomyslodawca uprawia ten proceder. Niestety, co i rusz przy sprzataniu odkrywam miejsca "naznaczone" , czego nosem nie czuc, ale widac przy sprzataniu.
Nic, tylko musze cos zrobic, zeby maluchom i trzylapce jak najszybciej znalezc domki, wtedy moze sie Karol uspokoi i jemu domek z czystym sumieniem wyszukac bedzie mozna.

Modjeska - nie odzywam sie, ale kombinuje z niedziela. Rano pewnie tez odpadnie, potem ja mam pewne obowiazku, zatem moglybysmy myslec o 19/20.

Gocha17_

Post » Czw maja 08, 2008 11:45

Jak tylko będziemy zdrowsi to się do Ciebie odezwiemy (chyba, że Ci potrzebne wcześniej klucze)
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Czw maja 08, 2008 16:34

Klucze zapasowe na razie nie - kolejny wyjazd mam w ostatnim tyg. maja dopiero - wiec do tego czasu nie ma paniki. Sprobuje wtedy jednak znowu "wrobic" siostrzenice (moze znowu chetnie u mnie pomieszka ;) choc jeszcze nie poznala Karolka :twisted: ).

A tak wogole, to ciekawe, kiedy Karolek bedzie mial dosc mojego gadania ... bo co cos nie tak, to dziamgocze do niego i dziamgocze. Chyba czasem rozumie ... tak mi sie przynajmniej marzy :oops: Jak przylazl za mna ktoregos dnia do lazienki, pokazalam mu palcem jego prezent na podlodze, i gadam "dlaczego tu a nie w kuwetce? dlaczego mi to robisz?" etc. to stanal, popatrzyl sie na to, potem na mnie i miauknal tak jakos ze mi sie skojarzylo z "czego Ty sie czepiasz? no i co z tego?" podszedl i lebkiem otarl sie o nogi i poszedl sobie.
Innym razem puscilam wode pod prysznicem (troche trwa zanim mi ciepla zacznie leciec) i akurat Karolek przyszedl. Spojrzal na lecaca wode i wygladal tak, jakby mu ta woda popsula jakies plany 8O Wiec muwie mu: "no i nie zrobisz sioo pod prysznicem, idz do kuwetki", spojrzal na mnie, miauknal cos jak "no dobra" i poszedl ... do malego pokoju. Nie wyszedl od razu, wiec wpadlam w panike, ze poszedl do kacika zrobic i polecialam za nim. Okazalo sie, ze poszedl do kuwetki maluchow ktora tam jeszcze trzymam na wypadek, gdybym musiala na pare godzin ktores footerko odizolowac. Kiedy wchodzilam to wlasnie skonczyl i ... jakby zlosliwie stanal tylna lapa na krawedzi i wywalil kuwetke :(

Zdecydowanie lepiej by mi sie z nim dogadalo, gdyby troche mniej tych kotow tam bylo ... albo chociaz nie bylo Stasia, ale Stasiu do oddania nie jest :oops: Mam wrazenie, ze lubi pokazac, ze jest od Karolka lepszy - ostentacyjnie kiedys lapa drapal przy prezencie zostawionym przez Karola, patrzac czy go widze, a zaraz potem poszedl do kuwety (z ktorej wczesniej nie korzystal) i w mojej obecnosci zrobil obfite siooooo

Ale mam z tymi facetami :conf:

Gocha17_

Post » Czw maja 08, 2008 18:55

Gocha17_ pisze: tylko ten na kafelku z kwiatkiem (i o tego podejrzewam Karolka).

Hm, może mu kwiatka posadz w kuwecie :?: [/b]

madziaki

[poprzednia][następna]