TRÓJMIASTO !!!!!! kociaki szukają domu..... głodują ?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 05, 2008 16:49

w weekend byłam zobaczyć jak mają się kociaki.
były te same trzy. Wszystko wskazuje na to że stado już tyle kotów liczy nie wiem co z pozostalymi. Nie wiem co z tą ciąża - może na wyrost widziałam.??? 8O Generalnie kotom chyba dzieje się źle.
Miały stałą karmicielkę, byłam w weekend nie widziałam ani karmicielki ani śladów po niej - miski wygladały tak jakby dawno nie widziały jedzenia - jak dokarmiała koty to miski były w miarę czyste - teraz zamiast żarcia - liście, woda i śmieci. Koty też jakieś wynędzniałe. Nie wiem czy tej kobiecie się coś stało a może tez na weekend gdzieś wyjechała..... :roll: :roll: :roll:
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Nie cze 08, 2008 20:51

u kociaków bez zmian.... byłam wczoraj. pokazują się nadal tylko trzy - dwie szare kotki i jeden rudy kocurek. Panienki pewnie nie wysterylizowane. Po karmicielce nadal ani widu ani słychu. Straszne chudzinki z tych kociaków. Mój TŻ dokarmia je co drugi dzień - niestety nie jest w stanie byc tam co dzień. Koty z doskoku dokarmiają też robotnicy - widać to jakieś kanapki, to jakieś reszty z konserwy albo pozostałości z ryb. Nie są dzikie dzikie więc przy odrobinie szczęscia mogłyby znaleźć domki.
No ale to takie moje pobożne życzenia.... :cry:
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Pon cze 09, 2008 5:33

będzie trudno....dużo maleństw na forum i w ogóle, wczoraj u kolezanki w piwnicy dzikuski sie ujawniły, koteczka i maluchy.....ale można spróbować...
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Pt cze 13, 2008 15:36

no niestety taka jest rzeczywistość.
W sumie to "tylko" dwie kotki.... nie całe stado.... Teraz zanosi się że przez najbliższe pół roku będę więcej w Warszawie niż w Gdańsku więc sama nie wiem co robić.... :roll:
Obrazek Obrazek

evalla

[poprzednia]