Tiris pisze:Jak chciałam się a Matahari zapakowac do tej Warszawy to mnie przegoniła...

Tiris - lecę odwoływać mocno nieprzyjazny post - a skąd ja mogłam wiedzieć, że Wy tak lubicie tymi pociągami jeździć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tiris pisze:Jak chciałam się a Matahari zapakowac do tej Warszawy to mnie przegoniła...
Aleksandra59 pisze:Tiris pisze:Jak chciałam się a Matahari zapakowac do tej Warszawy to mnie przegoniła...
![]()
![]()
To ja na Czarownicach dooopy dałam
![]()
Tiris - lecę odwoływać mocno nieprzyjazny post - a skąd ja mogłam wiedzieć, że Wy tak lubicie tymi pociągami jeździćJa osobiście nie lubię
Tiris pisze:Aleksandra59 pisze:Tiris pisze:Jak chciałam się a Matahari zapakowac do tej Warszawy to mnie przegoniła...
![]()
![]()
To ja na Czarownicach dooopy dałam
![]()
Tiris - lecę odwoływać mocno nieprzyjazny post - a skąd ja mogłam wiedzieć, że Wy tak lubicie tymi pociągami jeździćJa osobiście nie lubię
a ja już chciałan napisac, że siostry taaaaaaaaaaaaakie wredne są
ajmk pisze:Nowe wieści są takie...
Matahari prowadzi ściśle tajny eksperyment pod kryptonimem "Zuzanna". Jak na razie wyniki tego eksperymentu są powalające
ajmk pisze:Kryptonim Zuzanna...
Tajne przez poufne
Tiris pisze:ajmk pisze:Nowe wieści są takie...
Matahari prowadzi ściśle tajny eksperyment pod kryptonimem "Zuzanna". Jak na razie wyniki tego eksperymentu są powalające
że co proszę???????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 41 gości