Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
haniaszaraf pisze:Jak się robi sos z oliwek?
haniaszaraf pisze:Jak się robi sos z oliwek?
Uschi pisze:haniaszaraf pisze:Jak się robi sos z oliwek?
Otwiera się buteleczkę/słoiczek z oliwkami i wyjmuje oliwki. Zostaje "sos"![]()
Witaj![]()
A Sopinkowi się chyba jakieś syjamie geny odzywają na wiosnę.
Bo że on jakiegoś syjamika musi mieć w drzewie genealo, jest jasne dla każdego, kto zobaczy ten szczupły, inteligentny pysio i charakterystycznie osadzone uszkaale teraz geny odzywają się wokalnie.
Sopelek łazi po domu i gada, grucha, mruczy, pomiaukuje, opowiada mi z przejęciem, co mu się śniło, co zobaczył - a może chwali mnie za coś intensywnie - na przykład za chodzenie na siłownie/rowerek, bo najwięcej gada, jak mnie gołą pod prysznicem widzi- i nienienie, żadnych międzygatunkowych erotycznych kontekstów tu cioteczki nie powinny się domyślać, ponieważ już dawno ustalono, że Sopiś jest gejem
.
Mraukliwe moje kochane czarne słoneczko...
Uschi pisze: - kena, jak ja się cieszę, że Cię ubiegłyśmy- Ruda jest cudnym kotem...
tanita pisze:Hrabia Władzio jest nadal rozpuszczony jak dziadowski bicz, owinął sobie Dużą wokół pazurka, grymasi przy jedzeniu, ma ADHD, demoluje dom, budzi Dużą o 4 rano, paszcza mu się od śpiewów nie zamyka (odjajczony, jakby kto pytał) i wygląda na to, że stanowią z Dużą super szczęśliwy tandem
Uschi_nieprzelogowana
Uschi pisze:
PS. Dziś w nocy czułam się jak matka karmiąca. Obudziłam się leżąc na boku, w moich ramionach ułożyła się, paszczą do mnie, Mruvinka i intensywnie ugniatała mi biust, ssąc i ciumkając tenże
. Nie dała się przekonać, że mleko nie popłynie
, więc w końcu wylądowała niepocieszona w nogach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 27 gości