tosiula pisze:u nas za blokiem są pola i kwitnie rzepak, uwielbiam ten zapach, ale w komplecie są pszczołyniestety w pokoju mam osiatkowany balkon i wolałam nie ryzykować wyganianie. to był wyścig z Tosia, a to waleczna i skoczna bestia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:u nas za blokiem są pola i kwitnie rzepak, uwielbiam ten zapach, ale w komplecie są pszczołyniestety w pokoju mam osiatkowany balkon i wolałam nie ryzykować wyganianie. to był wyścig z Tosia, a to waleczna i skoczna bestia
kalair pisze:Tosiulka,pozbędzie się, pozbędzie! Czas!![]()
![]()
Widziałam,że się u RC odezwałaś..Chyba szkoda słów.Teraz i Tobie się oberwie,. To jest raczej troll.
tosiula pisze:kalair pisze:Tosiulka,pozbędzie się, pozbędzie! Czas!![]()
![]()
Widziałam,że się u RC odezwałaś..Chyba szkoda słów.Teraz i Tobie się oberwie,. To jest raczej troll.
no nie mogłam się opanować :oops:
i tak jest dzielny, dzisiaj odwiedził mnie znajomy. aż zaniemówił z wrażenia jak Toril usiadł koło niego na sofie i położył pycholek na jego kolanach
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:Tosiulka,pozbędzie się, pozbędzie! Czas!![]()
![]()
i tak jest dzielny, dzisiaj odwiedził mnie znajomy. aż zaniemówił z wrażenia jak Toril usiadł koło niego na sofie i położył pycholek na jego kolanach
No widzisz! Torilek robi postępy!![]()
Buźki dla niego!
![]()
Ja się z trudem opanowałam,jak na mnie wyskoczyła po raz kolejny,bo jej link do watku znalazłam..A teraz założyła wątek na Kł. Może trzeba tam dać link i ostrzec dziewczyny? Ja nie zrobię tego, bo chyba płatnych zabójców na mnie wyśle! :twisted:
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:Tosiulka,pozbędzie się, pozbędzie! Czas!![]()
![]()
Buźki dla niego!
![]()
Ja się z trudem opanowałam,jak na mnie wyskoczyła po raz kolejny,bo jej link do watku znalazłam..A teraz założyła wątek na Kł. Może trzeba tam dać link i ostrzec dziewczyny? Ja nie zrobię tego, bo chyba płatnych zabójców na mnie wyśle! :twisted:
myślę, że nikt na dłużej przy niej nie zostanie, chyba że trafi na tak równie niespełnione i pełne kompleksów jak ona, może jest jeszcze młoda, i stąd ta jej agresja na rady
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:Tosiulka,pozbędzie się, pozbędzie! Czas!![]()
![]()
Buźki dla niego!
![]()
myślę, że nikt na dłużej przy niej nie zostanie, chyba że trafi na tak równie niespełnione i pełne kompleksów jak ona, może jest jeszcze młoda, i stąd ta jej agresja na rady
Może tak....Ale bez przesady..
kalair pisze:
Tosiulko. zerknij, co napisała niejaka Stachurka...Aż mi oczy wyszły..Biedna atakowana RC, musi się wg niej bronić..![]()
![]()
Rozumiem,że gdybym jej znalazła zagubiony wątek, uznała by toza atak![]()
Jak chcesz,to odpowiedz,bo ja nie mam siły...Normalnie nie wiadomo,śmiać się,czy płakać...
I właśnie widzę, że Ci RC napisała,że..hmmm...bredzisz..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 19 gości