Druidess

Ja na Forum jestem rzadko, sporadycznie, zawsze jako miłośnik wszystkich kotów a nie jako Hodowca a tu czytam, że Ty o mnie piszesz ale oczywiście się nie gniewam

Mam nadzieję, że jeszcze razem pojeździmy na wystawy....za jakiś czas, oczywiście, z wiadomych względów
Więc pierwszy raz się oficjalnie przyznaję, że mam Norwegi, 2 kotki, kocura i kastratkę. ...ALE zawsze byłam pasjonatem kocich osobowości (wszystkich) i tak jest do teraz, to, że mam Norwegi i przy tej rasie pozostanę, to wiem, że w niedługim czasie, zaadoptujemy kiciorka "dachowca", od tych kotów zaczęła się moja przygoda z kotami i wiem, że mam do nich dług wdzięczności i zbliżamy się do tego momentu, milowymi krokami ale jest coraz bliżej a to mnie raduje bardzo
Mam Norwegi ale w każdej rasie mi się coś podoba (no tylko w jednej nic

..ale nie są to Persy, każdy kot może zazdrościć tych przecudownych, grubych łap, jakich nie ma każda inna Rasa a tylko Persy

)
ale w zasadzie, to chciałam zapytać Ciebie
lakshmi, czy Tajga jest na pewno dymna

Kicia jest piękna bez wątpienia

Drakula Elli, zobacz jego nowe fotki w Koterii, z niego ten dym się "wylewa", Tajga na fotce wg. mnie jest czarna z białym (medalion jest widoczny na zdjęciu), może dymu nie widać na zdjęciu ale poważnie nie widzę go a przy czarnym dymnym kocie, powinien być widoczny, moja znajoma, która kryła moim kocurkiem dymną kotke, uważała, że ma dymną kotkę, jak ją odwiedziłam, to stwierdziłam, że kocur jest dymny ale kotka jest czarna.
JAK masz inne fotki z chęcią zobaczę, bo wiem, że fotka może nie oddawać wszystkiego w pełni. ALE nie bacząc na wszystko, Tajga mi się podoba!!!