Bunia lepiej:) Lusia chora:( Niunia i Gusia(FeLV+):(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 24, 2008 22:03

kasia86 pisze:Myślę że Kasieńka przytyje dopiero po sterylce, bo wcześniej nie zdąży, bo co zje to zaraz wybiega. :ryk: Tak jak już wcześniej pisałam, że moje oczy nie nadążają za nią patrzeć jak biegnie na trzech łapeczkach.
Moja kochana dziewczynka :1luvu:

Życzę wszystkim cioteczkom miłego dnia :)

To biedne kotki muszą jeszcze poczekać. A kiedy przewidujesz sterylke Kasiuni? A co będzie, jak ona się nie uspokoi? Nie wszystkie kotki mają tendencję do tycia - co widać chociażby po moich tymczasach :lol:

Dziękuję za życzenia :D Dzień był miły i w końcu słoneczny :D Pozdrawiam gorąco i proszę o wymizianie wszystkich futerek ode mnie :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt kwi 25, 2008 8:54

Kasia pójdzie na sterylkę po pierwszej rujce, nie wcześniej.
Ona jest jeszcze mała, ma z 7 miesięcy, jeszcze rośnie, będzie z niej wysoka dziewczynka!

Pozdrawiam wiosennie :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt kwi 25, 2008 14:28

kasia86 pisze:Kasia pójdzie na sterylkę po pierwszej rujce, nie wcześniej.

Słusznie - mnie też jakoś wydaje się, że sterylizacja przed osiągnięciem normalnej dojrzałości to przesada.

Przesyłamy Wam rozgrzane slonkiem pozdrowienia :D i życzymy pięknej Szóstce miłego, wiosennego buszowania na balkonie :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt kwi 25, 2008 19:43

Ewschen pisze:Mizianki dla naszych koteczkow!
I gorace pozdrowienia dla wszystkich cioteczek z tego watku!
Siostrzyczko prosimy o zdjecia!!!!!!!!!!

Ps Pomocy NIUNIA ma .......... drze sie w niebo glosy! ile to potrwa??? :roll:

Przecież dostała zastrzyk,... ale to prawie 3 miesiące temu. 8O
Może do lekarza idź, jak nie chcesz darcia słuchać :wink:
Wykochaj Niunie ode mnie :love:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob kwi 26, 2008 9:01

kasia86 pisze:Ona jest jeszcze mała, ma z 7 miesięcy, jeszcze rośnie, będzie z niej wysoka dziewczynka!

To Kasiunia jest taka młodziutka! Chyba niezbyt uważnie czytałam, bo wydawało mi się, że ona ma już skończony rok :oops: A do tego na zdjęciach jest już dość dużą dziewczynką. Oj, będzie z niej naprawdę wysoka dziewczynka :D

Życzymy Wam miłej soboty i radości ze słońca :D Proszę solidnie wygłaskać ode mnie całą szóstkę koteczków :D
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Sob kwi 26, 2008 9:38

anna09 pisze: Chyba niezbyt uważnie czytałam, bo wydawało mi się, że ona ma już skończony rok :oops:

Anno czytałaś dobrze ,ale nie o tym kotku :wink:
To Niunia mojej siostry skończyła niedawno roczek i dlatego świętowałyśmy . A oto cała winowajczyni pomyłki:
Obrazek

Ps.jak Kasieńka będzie miała urodzinki ,to oczywiście też będzie święto :D :balony: :birthday:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob kwi 26, 2008 10:20

I jeszcze wstawię te zdjęcia.
Na pierwszym jest Miecio na szafie, na drugim jest Feluś w mojej piżamce i
Obrazek Obrazek

na trzecim piękna Kubisia. Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie kwi 27, 2008 9:52

A co to Moje kotki na 5 stronie!
Kasia piekne zdjecia! Mieciu to sie pewnie jeszcze troche na szafe nie zmiesci!
Pozdrowienia da ogonkow, cioteczek i panc´
ode mnie i miauczacej niuni :D

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Nie kwi 27, 2008 17:05

Kubisia jest absolutnie niezwykła :love: :love: :love:
Jej futerko jest zupełnie nieprawdopodobne :!:

A mój idol :wink: Mieciu, jak zwykle boski :love:

Mam nadzieję, że w ten weekend wszyscy - od Buni do Miecia - korzystali z uroków wiosny.
Przesyłam dla kotków ogromne ilości głasków i mizianek oraz moc pozdrowień dla ich Pańci :D

mb

Post » Nie kwi 27, 2008 21:59

Jakie fajne zdjęcia ślicznych kotków :love: Tylko... dlaczego Feluś śpi w Twojej piżamie? 8O Powinien mieć własną! :wink: :lol:

Jak Wam mineła wiosenna niedziela?

Pozdrawiam Ciebie serdecznie i przesyłam całe mnóstwo głasków dla całej gromadki kotków :D

anna09

Post » Pon kwi 28, 2008 15:24

Niedziela minęła kotkom wspaniale, buszowały na balkonie aż drapak rozwaliły. Pewno gruby Mieciu przyczynił się do tego. 8O
Właśnie jest naprawiany :)
Dzisiaj kotki strasznie sie bajały, bo na klatce schodowej wiercili dziury i hałas był ogromny, aż mnie głowa bolała, :( Biedne kotki w panice latały :(

Zasyłam cieplutkie pozdrowionka dla wszystkich cioteczek :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon kwi 28, 2008 17:58

kasia86 pisze:Niedziela minęła kotkom wspaniale, buszowały na balkonie aż drapak rozwaliły. Pewno gruby Mieciu przyczynił się do tego. 8O
Dzisiaj kotki strasznie sie bajały, bo na klatce schodowej wiercili dziury i hałas był ogromny, aż mnie głowa bolała, :( Biedne kotki w panice latały :(

Bardzo proszę nie obmawiać Miecia. Nie wierzę, żeby taki przystojny i kulturalny chłopak był w stanie rozwalić cokolwiek :lol:

Moje dziewczyny bardzo współczują Buni, Kasi, Lusi, Kubisi, Franusiowi i Mieciowi z powodu tego wiercenia :( One też bardzo się boją wszystkich nienormalnych hałasów. Najbardziej boi się Kropcia, a Kaśka najbardziej się denerwuje i złości :lol:
A takiego wiercenia na klatce to ja też nienawidzę :evil:

Przesyłam kotkom mizianki i wydrapywanka pod bródkami i życzę Wam, żeby jutro już nie było więcej wiercenia :D

mb

Post » Pon kwi 28, 2008 19:48

mb pisze:Bardzo proszę nie obmawiać Miecia. Nie wierzę, żeby taki przystojny i kulturalny chłopak był w stanie rozwalić cokolwiek :lol:

Moje dziewczyny bardzo współczują Buni, Kasi, Lusi, Kubisi, Franusiowi i Mieciowi z powodu tego wiercenia :( One też bardzo się boją wszystkich nienormalnych hałasów. Najbardziej boi się Kropcia, a Kaśka najbardziej się denerwuje i złości :lol:
A takiego wiercenia na klatce to ja też nienawidzę :evil:

Mieciu jest przystojny, ale za to że najgrubszy, to zawsze jest wszystko na niego :smiech3: bo on jak wskakuje to się wszystko ugina. 8O
Drapak już zrobiony, żeby łaskawie kotki miały gdzie siedzieć i mogły z wysoka podziwiać Świat :D

Moja gromadka dziękuje Mrusi, Kropci, Kasi i Bisiuni za współczucie :love:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon kwi 28, 2008 21:15

To ja na zakończenie dnia wklejam zdjęcia kotków:
Na pierwszym jest oczywiście duża Kasieńka:
Obrazek
Na drugim Misia i Kubisia:
Obrazek
Na trzecim Misia i Buńcia i kawałek dupki Miecia:
Obrazek
Na kolejnym jest mała Bunia (w koszyczku) i mała Kubisia:
Obrazek
Tutaj jest Feluś :
Obrazek
Tu jest Lusia piękna:
Obrazek
I Kubisia kochana a nad nią tylna łapka Lusi i w głębi Franio śpi:
Obrazek

A chłopaków (tzn Miecia i Frania) wstawię kiedy indziej , bo muszę nowe zdjęcia zeskanować .
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon kwi 28, 2008 22:25

kasia86 pisze:Niedziela minęła kotkom wspaniale, buszowały na balkonie aż drapak rozwaliły. Pewno gruby Mieciu przyczynił się do tego. 8O

Zasyłam cieplutkie pozdrowionka dla wszystkich cioteczek :D

Jak możnaa tak bez żadnych podstaw oskarżać Miecia? :? A może to nachudsze kocie tak szalało, że drapak rozwaliło :P

Wiercenia ja również współczuję Tobie i kotkom. Taqkie odgłosy są strasznie męczące i wcale się nie dziwię kotkom, że się ich boją.

Koteczki na zdjęciach... :love: :love: :love:

Dziękuję za pozdrowienia :D Tobie przesyłam pozdrowienia a pięknym kotkom mnóstwo mizianek :D

anna09

[poprzednia][następna]