Z pamiętniczka karmicielki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 24, 2008 10:59

Obrazek
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw kwi 24, 2008 11:19

Zastanawiam się, czy to Jola ma urodziny, czy Pipinka powiła...

Niezależnie od tego, Jolu, baaardzo mocno ściskam, życząc Wszystkiego Najlepszego, zdrowia Tobie i kotom, spadku przyrostu naturalnego w Zdroju, z równoczesnym wydłużeniem średniej życia mieszkańców w dobrym zdrowiu :).

Buziaki!
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Czw kwi 24, 2008 11:37

sibia pisze:Zastanawiam się, czy to Jola ma urodziny, czy Pipinka powiła...

Jola
Obrazek

carmella

Post » Czw kwi 24, 2008 17:08

:1luvu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :1luvu:

:balony: :torte: :birthday: :torte: :balony:

myshka

Od: Wto wrz 11, 2007 21:24

Post » Czw kwi 24, 2008 18:32

Carmello, Sibio, Myshko - dziękuję za życzenia! :1luvu:

Chciałabym, by się spełniły, szczególnie dotyczące zdrowia...
Ja w swoje urodziny, a nawet już w ich przededniu, nie postarzałam się wizualnie o rok, jak by wypadało, ale o jakieś 20 lat :? Z nieznanej przyczyny cała pokryłam się gustownymi plamami w kolorze czerwonym, piekielnie swędzącymi i okrutnie puchnącymi. Towarzyszy temu ogólna słabość i rozbicie. Toteż w sam dzień urodzin, czyli dziś, dostałam bolesny zastrzyk w pupę, który nic a nic nie skutkuje, podobnie jak zaaplikowane doustnie sterydy. Jutro czeka mnie wizyta w laboratorium, gdzie utoczą mi krwi.

Co do puszek Felix - na allegro 17 kwietnia zamówiłam i zapłaciłam za 72 szt. (ten sam bank, więc wpłata od razu była na koncie). Wczoraj, po moich monitach na gg, otrzymałam takie wyjaśnienie:
"witam, musze bardzo przeprosić, ale Pani Paczka nie została wysłana, niestety na dzień dzisiejszy sosów już nie ma, dostawa będzie w poniedziałek i wtedy wyślemy Pani paczkę, aby zadość ucznić długiemu oczekiwaniu, dołożymy klika puszek gratisowo, jeszcze raz przepraszam Mirek Ziarko"

Ponieważ nie mam teraz siły, by coś pichcić czy kroić na większą skalę, dziś znowu nakupiłam w sklepie whiskasa i kk (nie mieli dużych puszek :roll: ). Wydaję na to znacznie więcej pieniędzy, niż jest warte te kilka puszek, które wystawiający aukcję łaskawie dołoży w ramach "zadość uczynienia"...

Myshko, Aguteks - bez Waszej pomocy nie dałabym rady, jeszcze raz Wam dziękuję! :aniolek:
Acana kotom smakuje :) (jak na razie :wink: ).

---

jola.goc

Od: Śro mar 31, 2004 13:25

Post » Czw kwi 24, 2008 18:54

Wszystkiego najlepszego Jolu z okazji stosownej !!! :D :D :D
Pozdrawiam Cie ciepło i życzę Ci dużo dużo zdrowia , szczęścia oraz wytrwałości w tym z czego jesteś tak powszechnie na forum znana :torte:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw kwi 24, 2008 19:02

Mam takie skojarzenie w kwestii alergii - może winny jest miodek ?

Co do puszek to przykro że tak wyszło , może poproś o natychmiastowy zwrot pieniędzy ?
Fajnie że się deklarują z gratisami , ale przeciągać z zamówieniem od tygodnia :roll:

Link do kolejnej aukcji z Felixem

http://www.allegro.pl/item349047969_fel ... _mix_.html

powyżej 72 sztuk transport gratis :) , chętnie spytałabym też o możliwość zapłaty przy odbiorze

Jolu masz mało komentarzy , niektórzy zbyt pewni swego sprzedawcy na Allegro źle traktują "nowalijki" . W przyszłości służę swoim kontem , mam 100 komentarzy :wink:
Ostatnio edytowano Czw kwi 24, 2008 19:06 przez myshka, łącznie edytowano 1 raz

myshka

Post » Czw kwi 24, 2008 19:05

Jolu - ja również życze Ci wszystkiego najlepszego :balony:
Zdrowia przede wszystkim, uśmiechu, radości, no i samych szcześliwych i zdrowych kotów wokól Ciebie :) :torte:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw kwi 24, 2008 21:44

Buborku, Skasko - dziękuję! :1luvu:

Myshko, ja chyba już zaczekam do tego poniedziałku. Nie mam żadnej gwarancji, że zwrócą szybko pieniądze, jak też że zamówienie na innej aukcji zostanie szybko zrealizowane. Obawiam się, ze cała sprawa jeszcze bardziej mogłaby sie przeciągnąć, a ja dodatowo w odwecie dostałabym negatywny komentarz... Więc chyba lepiej będzie zaczekać jeszcze te parę dni.

W kwestii alergii - miodek na pewno nie jest winny! :)

---

jola.goc

Post » Czw kwi 24, 2008 21:56

jola.goc pisze:Buborku, Skasko - dziękuję! :1luvu:

Myshko, ja chyba już zaczekam do tego poniedziałku. Nie mam żadnej gwarancji, że zwrócą szybko pieniądze, jak też że zamówienie na innej aukcji zostanie szybko zrealizowane. Obawiam się, ze cała sprawa jeszcze bardziej mogłaby sie przeciągnąć, a ja dodatowo w odwecie dostałabym negatywny komentarz... Więc chyba lepiej będzie zaczekać jeszcze te parę dni.

W kwestii alergii - miodek na pewno nie jest winny! :)

---

Cieszę się bardzo :D

W kwestii puszek pewnie masz rację , lepiej poczekać ... Swoją drogą w głowie mi się nie mieści żeby ktoś wystawiał towar , którego de facto nie ma :? Następne puszki proponuję obstalować w tym zooekspres z Trójmiasta , a propos Purina jest OK , bez niespodzianek ?

myshka

Post » Pt kwi 25, 2008 7:23

jola.goc pisze:W kwestii alergii - miodek na pewno nie jest winny! :)

---

8) 8) 8)
Obrazek

carmella

Post » Pt kwi 25, 2008 7:32

Jolu - wszystkiego najlepszego :birthday: :balony: :torte:

Przede wszystkim zdrowia (zwłaszcza w zaistniałej sytuacji), dużo słońca i pogody ducha, wytrwałości ale i szczęśliwych uśmiechów losu, bo to pomaga być wytrwałym :wink:

Pozdrawiam :D
M.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt kwi 25, 2008 20:15

Dziękuję, Mahob! :1luvu:

Dziękuję ogromnie Sydney - za życzenia i wspaniałą urodzinową niepodziankę, którą dziś dostarczył mi kurier! Asiu... :1luvu:

Jestem też bardzo wdzięczna kotce Bombie za tradycyjną już paczkę z wartościową wkładką "na koty" :1luvu:

Myślałam, ze zapamiętam te urodziny tylko za sprawą swojego "przeobrażenia" i związanych z tym atrakcji - ale myliłam się. Zupełnie to wszystko przyćmiliście :D
Za co jeszcze raz serdecznie Wam dziękuję! :aniolek:

Myshko, purina oczywiście bez niespodzianek i bardzo kotom smakuje :D

---

jola.goc

Post » Sob kwi 26, 2008 21:01

Jolu daj znać jak się czujesz , mam nadzieję że lepiej :)

myshka

Post » Sob kwi 26, 2008 23:34

Dziękuję, Myshko. Fizycznie czuję się lepiej. Steryd chyba w końcu zadziałał, bo klęsnę. Już się też obłąkańczo nie drapię i zaczynam znów przypominać człowieka. Co może być mylące :wink:

---

jola.goc

[poprzednia][następna]