Carmello, Sibio, Myshko - dziękuję za życzenia!
Chciałabym, by się spełniły, szczególnie dotyczące zdrowia...
Ja w swoje urodziny, a nawet już w ich przededniu, nie postarzałam się wizualnie o rok, jak by wypadało, ale o jakieś 20 lat

Z nieznanej przyczyny cała pokryłam się gustownymi plamami w kolorze czerwonym, piekielnie swędzącymi i okrutnie puchnącymi. Towarzyszy temu ogólna słabość i rozbicie. Toteż w sam dzień urodzin, czyli dziś, dostałam bolesny zastrzyk w pupę, który nic a nic nie skutkuje, podobnie jak zaaplikowane doustnie sterydy. Jutro czeka mnie wizyta w laboratorium, gdzie utoczą mi krwi.
Co do puszek Felix - na allegro 17 kwietnia zamówiłam i zapłaciłam za 72 szt. (ten sam bank, więc wpłata od razu była na koncie). Wczoraj, po moich monitach na gg, otrzymałam takie wyjaśnienie:
"witam, musze bardzo przeprosić, ale Pani Paczka nie została wysłana, niestety na dzień dzisiejszy sosów już nie ma, dostawa będzie w poniedziałek i wtedy wyślemy Pani paczkę, aby zadość ucznić długiemu oczekiwaniu, dołożymy klika puszek gratisowo, jeszcze raz przepraszam Mirek Ziarko"
Ponieważ nie mam teraz siły, by coś pichcić czy kroić na większą skalę, dziś znowu nakupiłam w sklepie whiskasa i kk (nie mieli dużych puszek

). Wydaję na to znacznie więcej pieniędzy, niż jest warte te kilka puszek, które wystawiający aukcję łaskawie dołoży w ramach "zadość uczynienia"...
Myshko, Aguteks - bez Waszej pomocy nie dałabym rady, jeszcze raz Wam dziękuję!
Acana kotom smakuje

(jak na razie

).
---