Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Wies, Klopusiu, ja mam podobnie: ja chodzem po wonteckach, a inni do mnie mało zaglondajom (ocywiście Ty jesteś wyjonteckiem). Biedne jesteśmy, plawda?
To wydajmy psepis taki, ze kazdy kot, któly chce odwiedzać wontecki, ma się najpielw wpisać nam, a potem dopielo moze jeden laz się wpisać na nie nasym wontku. Jak chce dlugi las się wpisać na nie nasym wontku, to psedtem musi znowu wpisać się u nas.
Inka
Iskropka pisze:Mam nową zabawkę, pawie piórko, a właściwie dwa na długim, czerwonym sznurku - fantastyczna!
kalair pisze:Iskropka pisze:Mam nową zabawkę, pawie piórko, a właściwie dwa na długim, czerwonym sznurku - fantastyczna!
Kropciu,ale fajnie! A może razem się pobawimy? Iris i Lafi![]()
Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:Mam nową zabawkę, pawie piórko, a właściwie dwa na długim, czerwonym sznurku - fantastyczna!
No to kto goni?
kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:Mam nową zabawkę, pawie piórko, a właściwie dwa na długim, czerwonym sznurku - fantastyczna!
No to kto goni?
To może najpierw Ty Lafinkę,a ja Ciebie, potem Lafi ciebie,a Ty mnie,potem...zobaczymy!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, Kankan, MB&Ofelia, Silverblue i 45 gości