NIEKOCHANE VI-impreza była super..zapraszamy do VII części:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 26, 2008 15:04

Jaaga mozesz zalatwic fotke tej kotki?

ale te kociaczki cudowne:)

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Sob kwi 26, 2008 15:20

Rudy już odebrany dane spisane , państwo byli w Silezji i zabrakło im maluszka wtedy :wink: bedzie nie wychodzący wykastrowany i wogole super domek :) możliwe że wroci do mnie na weekend majowy bo państwo wyjezdzają i nie wiedzą czy uda im sie kogoś znaleść do opieki nad nim , po czarną dziewczynke mają przyjechać koło 19 dopiero zobaczymy czy wezmą :wink: ostatnie biało czarne cudo nazwałam Zeberka bo jest przeplatana na ogonie pasami 8) czarne białe czarne białe ... jest z pysia podobna do Bonika i najbardziej przytulasta ze wszystkich malców , apetyt im dopisuje z kuwetki korzystają ładnie :lol:
Mają w uszkach świerzbik według mnie i tzreba sie bedzie tym zająć co przekazuje domkom no i tyle :)

jestem mężowi winna 4 piwa łapówkowego :ryk: po historii z Bonikiem powiedział stop ........ i tak wie doskonale ze znowu bede przynosic ale narazie jest jak jest :twisted: kto sie dorzuca do piwa ?

Maja po sterylce zachowuje sie jakby nic sie nie stało , gania, skacze, wcina, gnębi moich rezydentów czyli życie wróciło w 100% do normy :lol: 8) jej nacięcie jest wilekości 7 milimetrów 8O pokazywałam dziś dziewczynom , sterylka wykonana rewelacyjnie sama jestem w szoku ze tak sie wogole da :wink: :lol: w poniedziałek idzie już do swojego domku .............będzie mi jej brakowało :roll:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Sob kwi 26, 2008 15:54

Ta koteczka z Dąbrówki to chyba jednak Lotta. Nie wiem tylko, po co facet zciemniał, że ją przetrzyma i po co dziś dzwonił :evil: . Opowiadał w sklepie, że nawet ją przywiozłyście mu do domu. Podobno jest agresywna, no i ma chyba drugiego kota, bo dziś kupował saszetkę z kocim jedzeniem, a przeciez Lotta już w schronisku.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Sob kwi 26, 2008 16:40

bo u niego jest jeszcze Mariko wiec pewnie dla niej kupowal.

ps. kocurek czekajacy w klatce na ciacha dostaje imie Zefirek.
ok? :roll: :wink: :lol:
Obrazek

pepperoni

Od: Sob gru 08, 2007 14:48

Post » Sob kwi 26, 2008 17:02

Koda skad ja znam te przekupywanie faceta piwem, mam z tym dosc czesty problem:P

A Czekoladka jest chyba za mala na sterylizacje? i Kiedy jej zaczac szukac domu? i co z tym oczkami? (tymi trzecimi powiekami?) Ma rujke, humor jej dopisuje, je, bawi sie, spi, zaczepia moje koty i mysli ze one sie z nia beda bawic ale jakos bez humoru sa ;)

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Sob kwi 26, 2008 17:17

Jaaga pisze:Ta koteczka z Dąbrówki to chyba jednak Lotta. Nie wiem tylko, po co facet zciemniał, że ją przetrzyma i po co dziś dzwonił :evil: . Opowiadał w sklepie, że nawet ją przywiozłyście mu do domu. Podobno jest agresywna, no i ma chyba drugiego kota, bo dziś kupował saszetkę z kocim jedzeniem, a przeciez Lotta już w schronisku.

ja osobiście nic z tego nie rozumiem.... :roll:
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Sob kwi 26, 2008 17:44

bettysolo pisze:
karee pisze:bettysolo mam karme!

a jak mogłybym ją odebrać i ile do zapłaty :)

Betty! podobno mieszkasz na Kosciuszki w Katowicach :)
ja tamtedy codziennie jezdze. Wiec przywioze Ci, ale musze wiedziec jaki nr domu :) poprosze pw

Maluszki Kodowe sa tak slodkie ze ciezko sie bylo z nimi rozstawac :) broily ze hej! :D slodziusie z antenkami w gorze, dobrze odkarmione i wesole, zjadly, kuwetkowaly, miodzio! Zdjecia wkleje za czas jakis, bo dopiero do domu wrocilam, herbate sobie chociaz zrobie ;)

Jeszcze informacja z domu Pumki. Kotki (tzn Pumka i Tupo) dalej sie leja, ale Pumka jest wyluzowana. Za to Tupo w nieustajacym stresie :(

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Sob kwi 26, 2008 18:17

Pani jedzie po Arizonę. Trzymac kciuki Cioteczki, żeby sie udało. Noc mała spędzi w kraju, jutro do nowego domu.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Sob kwi 26, 2008 18:31

Jaaga-trzymam kciuki
Arizonko-bądz miła :wink:

A Lotte oddała pani i to pod nieobecnosc reszty rodziny z tego co wiem :(

Pumeczko-nie przesadzaj z obroną osobistą :roll:

Agitarius-mam nadzieje,ze kruszynka sie wyluzuje w miare szybko, na pewno była strasznie przerazona. Byleby jadła i sie nie rozchorowała.

Miki-miałam nadzieje,ze te powieki wróca na miejsce-jesli kici juz całkiem dobrze sie czuje, a one sa to trzebaby isc chyba do weta.
Przypomnij mi-Czekoladka chyba nie była odrobaczana? jesli nie-to to moze byctez efekt moznego zarobaczenia.

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob kwi 26, 2008 18:42

ALARM zwariuje zaraz :?

jeden z maluchów z silesii niestety na cito szuka domku

ten-Kapelusik

Obrazek

Jego domek zadzwonił- niestety ich 15 miesieczne dziecko dostało bardzo silnej alergii :(
Lekarz zalecił natychmiastowe oddanie komus kota :(
Kotek jest juz przez nich zaszczepiony, ma ksiazeczke zdrowia, ale dziecko wyladowało na pogotowiu.
kotek na cito szuka domu

Mała1

Post » Sob kwi 26, 2008 19:12

no-mamy alarmowy tymczasik chyba :wink: -mam przynajmniej taka nadzieje

a ja wklikne cos dla oka :wink: -

Czesław-na spacerze na balkonie
na jednym ze zdjec-zobaczył Felka za szyba

Obrazek

Obrazek Obrazek

I zapomniałam Wam powiedzieć, ze Józio trafił do bardzo fajnego domku :wink:

Mała1

Post » Sob kwi 26, 2008 19:26

znowu dalam kurka czadu :roll:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Sob kwi 26, 2008 19:31

No to mamy te dwa kociaki ,,na stanie :wink: ,,
chłopczyk i dziewuszka
Kapelusik i Zeberka

Obrazek

Obrazek

a ja lubie Twoje ,,czady,, karee :lol:

Mała1

Post » Sob kwi 26, 2008 19:58

kociaki sa cudne , czarna dziewczynka też już pojechała do domku , kotki sa bardzo żywiołowe , ganiają bawią sie, jedzą, kuwetkują są cudne :wink: została mi Zeberka czyli dziewczynka czarno biała , ma nie samowity ogonek w paski :lol: no i jej pysio standartowo mi kogoś przypomina ale tak mi już chyba pozostanie :(

Żal tego z Silezji chlopczyka :( ma tymczasik załatwiony , porobimy mu nowe fotki i bedziemy szukac domków dla niego i Zeberki :) za to Maja dostałą głupakwi 8O chodzi i miauczy chce małą wylizywać a ta nie jest tym zachwycona , efekt taki że Majka chodzi za nią wszedzie pomiaukując i nic innego ją nie interusje :? mamy mały Mexyk w domu...
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob kwi 26, 2008 21:24

Józio jest w domku w gorach :lol: jego pani ma zameldowanie w Rudzie ale pochodzi z gorskich okolic i od wczoraj juz z Józiem tam przebywają :ryk: mam nawet fotki tylko fotosik sie konserwuje :twisted: ja nie moge ale jaja hahahahah :ryk:

tylko kto w takim razie był po niego jako drugi ?? 8O
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

[poprzednia][następna]