DT Matahari- Srajdy podkocykowe- Tiris i banda kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 25, 2008 21:53

A jutro wpadnę JJJJJAAAAAAAAAAA i będę wkurzac Gupka Bazyla Obrazek

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Pt kwi 25, 2008 22:10

puk-puk.. melduję się po dluugiej nieobecności..
Mataharii, tak sobie ostatnio "gadalyśmy" z Bajką o Tobie i nurtuje nas pytanie: czy Ty masz poszerzone drzwi w domu, bo z takimi tradycyjnymi to Ci chyba niewygodnie - z pewnością skrzydami :aniolek: haczysz jak biegasz pomiędzy tą swoją wesolą , kilkunastoosobową gromadą footer ??
Dżampa..Marusia..Domino..Domisia..Dziecko..Scarlet.. .. wszystkie za Tęczowym Mostem :(

Sanna

Od: Nie kwi 24, 2005 19:53

Post » Pt kwi 25, 2008 22:25

Sanna pisze:puk-puk.. melduję się po dluugiej nieobecności..
Mataharii, tak sobie ostatnio "gadalyśmy" z Bajką o Tobie i nurtuje nas pytanie: czy Ty masz poszerzone drzwi w domu, bo z takimi tradycyjnymi to Ci chyba niewygodnie - z pewnością skrzydami :aniolek: haczysz jak biegasz pomiędzy tą swoją wesolą , kilkunastoosobową gromadą footer ??

to Bajka Ci nie powiedziała jak u mnie wygląda??? 8O 8O 8O
oj nieładnie Basiu... :?

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pt kwi 25, 2008 22:30

Tiris pisze:A jutro wpadnę JJJJJAAAAAAAAAAA i będę wkurzac Gupka Bazyla Obrazek

oj... Ty MNIE lepiej nie wkurzaj...
będziesz musiała przejść kurs obsługi kota... i modelem będzie właśnie Bazylek... :twisted:

Matahari

Post » Pt kwi 25, 2008 22:32

Bajka jest dyskretna 8) , plotkowalyśmy tylko o tym, jak te Twoje skrzydla w drzwiach się mieszczą... :roll: :D
Dżampa..Marusia..Domino..Domisia..Dziecko..Scarlet.. .. wszystkie za Tęczowym Mostem :(

Sanna

Post » Pt kwi 25, 2008 22:41 Re: DT Matahari- Srajdy podkocykowe i inne footra

Tiris pisze:Wątek ten jest kontynuacją poprzedniego wątku i przedstawia nasze i kocie historie. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64080&highlight=
Idea Domu Tymczasowego narodziła się w mojej głowie, jednak namówiłam do tego moja rodzicielkę, Matahari.
każdy z przedstawionych tutaj kotków jest do adopcji realnej lub wirtualnej.
Wirtualna Adopcja polega na przelewaniu co miesiąc na wybranego kotka 30 zł, to pozwala malucha wykarmic przez cały miesiąc. Taka adopcja bardzo nam pomaga gdyż wszystkie pieniążki na nasze Tymaczasy pochądzą od ludzi dobrej woli. Gdyby ktoś był zainteresowany prosze o kontakt ze mną (Tiris) na pw. Dopiero wtedy mogę podac numer konta i wyjaśnic dodatkowe wątpliwości.
Gdyby ktoś miał również jakiś zbędny zapas karmy bo jego koteknp nie chce jeśc to taki podarunek równiez bardzo chętnie przyjmiemy. Proszę wtedy kontakt na pw w celu ustalenia szczegółów.

TYMCZASIKI czyli szukają domków!!

Irenka- to pierwszy kotek wzięty na tymczas. Irenka to księżniczka, nieufna ale cierpliwa. W tej chwili coraz bardziej nabiera zaufania i nawet udaje sie zaaplikowac jej lekarstwa. Opiekunką wirtualną Irenki jest biamila
Tu zaczyna się jej wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=59981&highlight=
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Melisa: opiekunką wirtualna jest Iga Furmaniuk ObrazekObrazekObrazek

Tekla
-Wirtualna opiekunką Tekli jest pani Maria T. Obrazek

Rata- piękna dorosła burasia. Opiekunką Wirtualną jest Pani Agnieszka. Obrazek

Bajka-kicia którą "dostałyśmy" od karmicielki. Koteczka była w ciąży, dlatego została wysterylizowana aborcyjnie. Teraz dochodzi do siebie w klateczce. Cała czarna i piekna kocica. Strasznie przytulasta i mruczasta.
Opiekunką wirtualną jest Kaprys2004 Obrazek

Filet- dorosły którek, który zawędrował pod drzwi domu Matahari Opiekunką wirtualną jest Melanka Obrazek

Mikuś- kotek przywieziony z Warszawy. Na razie bardzo ołochliwy i przestraszony. Z kotami przez klatkę prychów na razie nie ma. Będzie intensywnie socjalizowany Obrazek

Ripley-koteczka z tego samego przyjazu co Mikuś. Też jest przestraszona jednak cudownie bawi się myszkami w klatce. Obrazek

Pucuś-kot cudo bo będzie bardzo dużym i pięknym kotem i zapewnie z przedłużonym włosiem. Pusuc to starszy kotek , może miec ok 10 lat. Liczymy się z tym, że może zostanie u nas do końca swoich dni, jednak po Buni któa znalazła domek liczymy na kolejny cud. Opiekunką wirtualna jest pani Weronika K. Obrazek

Kruszyna
-Koteczka która przyjechała z Sopotu razem z Pucusiem. Bardzo proludzka, Na razie leczymy grzybicę, która niestety doprowadziła do prawie całkowitego wyłysienia kotki. Leczymy i oczywiście szukamy najcudowniejszego domku. Opiekunką wirtualną jest Melanka Obrazek

no i masz... a prosiłam grzecznie... brakujących polskich znaków już nawet nie zaznaczałam...
i mam pytanie... CO ZNACZĄ SŁOWA POWIĘKSZONE???

Matahari

Post » Pt kwi 25, 2008 22:46

Sanna pisze:Bajka jest dyskretna 8) , plotkowalyśmy tylko o tym, jak te Twoje skrzydla w drzwiach się mieszczą... :roll: :D

tiaaa... a które??? właśnie dokładnie w lustrze się obejrzałam i nic takiego nie zauważyłam... gorzej co prawda widzę, ale całkiem ślepa to jeszcze nie jestem...

Matahari

Post » Pt kwi 25, 2008 22:49

no padne Obrazek i to ja zrobiłam?? dobra jestem :) Obrazek

Na swoje wytłumaczenie powiem że ja c z kreseczką pisac nie moge oooooo i koniec tematu. Ia mam starą klawiaturę i wogóle literki mi się juz zamazały i nic na niej nie widzę...

Tiris

Post » Pt kwi 25, 2008 22:51

Matahari pisze:
Tiris pisze:A jutro wpadnę JJJJJAAAAAAAAAAA i będę wkurzac Gupka Bazyla Obrazek

oj... Ty MNIE lepiej nie wkurzaj...
będziesz musiała przejść kurs obsługi kota... i modelem będzie właśnie Bazylek... :twisted:

Jakby co,przyjadę pomóc w resocjalizacji :twisted: Oczywiście nie-Bazylka...

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pt kwi 25, 2008 22:51 Re: DT Matahari- Srajdy podkocykowe i inne footra

Matahari pisze:
Tiris pisze:

Filet- dorosły którek, który zawędrował pod drzwi domu Matahari Opiekunką wirtualną jest Melanka Obrazek

no i masz... a prosiłam grzecznie... brakujących polskich znaków już nawet nie zaznaczałam...
i mam pytanie... CO ZNACZĄ SŁOWA POWIĘKSZONE???

no Którek rulezzzz

Tiris

Post » Pt kwi 25, 2008 22:53

Tiris pisze:no padne Obrazek i to ja zrobiłam?? dobra jestem :) Obrazek

Na swoje wytłumaczenie powiem że ja c z kreseczką pisac nie moge oooooo i koniec tematu. Ia mam starą klawiaturę i wogóle literki mi się juz zamazały i nic na niej nie widzę...

jutro dostaniesz sprawną klawiaturę i nie będzie zmiłuj... :twisted:
w dalszym ciągu nie wiem co znaczą powiększone słowa... :evil:

Matahari

Post » Pt kwi 25, 2008 22:57

Matahari pisze:
Tiris pisze:no padne Obrazek i to ja zrobiłam?? dobra jestem :) Obrazek

jutro dostaniesz sprawną klawiaturę i nie będzie zmiłuj... :twisted:
w dalszym ciągu nie wiem co znaczą powiększone słowa... :evil:

nie przejmuj się...ja też nie..

ale jak się dowiem to będziesz pierwszą osoba której przekaże te wiesci...

a tak wogóle...to dziękuje...nieźle się usmiałam przez ten twój cytat.

Tiris

Post » Sob kwi 26, 2008 9:20

Witam w nowym wątku...!!! :lol: :lol:

Zapracowana jestem ostatnio... :roll: :roll:

Obrazek
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob kwi 26, 2008 12:18

Matahari pisze:tiaaa... a które??? właśnie dokładnie w lustrze się obejrzałam i nic takiego nie zauważyłam... gorzej co prawda widzę, ale całkiem ślepa to jeszcze nie jestem...

No oczywiście, że te Anielskie :aniolek: , a jakie że niby ?? :P Wszyscy je widzą, niektórzy na żywo, inni czytając o Twoich footrach 8) Ja bym lustro zmieniła, też pewnie wąskie i widzisz tylko fragmenty :mrgreen:
:1luvu:

Sanna

Post » Sob kwi 26, 2008 13:33

Czy Irence już przeszedł foch?
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia][następna]