ja po południu podnoszę do góry
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
*anika* pisze:ale jak to...
ogłoszenia o "mojej" czarnej, młodej koteczce wisiały kilka godzin, i już był tłum chętnych...
po 2 dniach telefony były co chwilę...
a tu???
cisza.![]()
ja wiem, młoda, czarna... ale Skrzacik TEŻ chce mieć dom...![]()
(z ale.gratki było najwięcej odzewu - czy tam Skrzat już jest? - tylko on musi być tam co chwilę, trzeba odświeżać co najmniej co 2 tygodnie... mogę powrzucać, tylko muszę mieć gotowe zdjęcia i treść...)
Aia pisze:(z ale.gratki było najwięcej odzewu - czy tam Skrzat już jest? - tylko on musi być tam co chwilę, trzeba odświeżać co najmniej co 2 tygodnie... mogę powrzucać, tylko muszę mieć gotowe zdjęcia i treść...)
Skrzata już dawno temu wrzuciła tam wibryska
i obiecała odświezać
niestety jak do tąd chyba nikt isę z tamtąd nie odezwał![]()
*anika* pisze:Aia pisze:(z ale.gratki było najwięcej odzewu - czy tam Skrzat już jest? - tylko on musi być tam co chwilę, trzeba odświeżać co najmniej co 2 tygodnie... mogę powrzucać, tylko muszę mieć gotowe zdjęcia i treść...)
Skrzata już dawno temu wrzuciła tam wibryska
i obiecała odświezać
niestety jak do tąd chyba nikt isę z tamtąd nie odezwał![]()
ale go tam nie ma!
przeleciałam przez 10 stron do tyłu i nimo...
znalazłam Panny Prażanki od Aleby, znalazłam inne forumowe koty, ale Skrzacika niet
to ja bardzo ładnie proszę o nowy (lub po prostu jakiś) tekst do ogłoszeń
i czekam na nowe zdjęcia w wykonaniu gosiar, to go umieszczę w 2 miejscach tak "na górze" (Bajka nadal wisina samiutkiej górze, bo wysłałam sms za 3 zł
- nie chcę usuwać, bo może się da kompletnie edytować i wzamian wsadzę tam Skrzata...)
ehh...
gdzie Twój domek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości