Nie chciał go schron - Pan Kot za TM :((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 24, 2008 19:35

Kociama pisze:Witamy słonecznie Oleńkę i cztery Kociaste :D
Biedny Pan Kot :roll: ten stres w lecznicy
no ale wiadomo ,skoro trzeba to trzeba
Musi przecież być zdrowy
za jego zdrówko
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok:
:ok: :ok:
:ok:

Kociamko - słonecznie u nas też dzisiaj było :D A Pan Kot wygląda na zdrowego kota i tak musi być dalej :wink: Pan Kot dziękuje za kciukasy :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt kwi 25, 2008 10:34

Dzisiaj też słoneczne pozdrowienia i kciukasy dla Pana Kota :D :ok: :ok:

Fifi,Mimi,Kikuniu Was tez ciotka mocno całuje :1luvu:

Olus za wszystkie Twoje ważne sprawy :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt kwi 25, 2008 18:37

Kociama pisze:Dzisiaj też słoneczne pozdrowienia i kciukasy dla Pana Kota :D :ok: :ok:

Fifi,Mimi,Kikuniu Was tez ciotka mocno całuje :1luvu:

Olus za wszystkie Twoje ważne sprawy :ok:

Kociamo - dzięki wielkie :1luvu:
Pan Kot został dzisiaj przemaglowany przez osobistą wetkę, nie był zbyt szczęśliwy :lol: Oczka ok, w jednym uszku niestety coś się zagnieździło, ale to nic poważnego - tylko czyścić trzeba.
A na przyszły wtorek jesteśmy już umówieni na kontrolne USG, pewnie w tej sytuacji poproszę o badanie krwi. żeby było wszystko wiadome.
No bo Pan Kot w przyszłym tygodniu, po tych niezbędnych badaniach jedzie do swojego DOMKU :1luvu: :love:

Aleksandra59

Post » Pt kwi 25, 2008 20:05

super!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt kwi 25, 2008 20:48

Ta-dam!!!!!!!!!!!!! :D
Marcelibu

Post » Pt kwi 25, 2008 22:01

:oops: teraz po tym super i ta-dam - dotarlo do mnie że Pan Kot już nie będzie u mnie :roll: Ciężko będzie, bo Pan Kot jest super kotem i trudno będzie się z nim rozstać, ale Pan Kot ma super dom i to najwazniejsze :D

Aleksandra59

Post » Sob kwi 26, 2008 8:14

Aleksandra59 pisze: - dotarlo do mnie że Pan Kot już nie będzie u mnie :roll: Ciężko będzie, bo Pan Kot jest super kotem i trudno będzie się z nim rozstać (...)
:lol: 8)
Marcelibu

Post » Sob kwi 26, 2008 12:37

Olu, Ty się nie martw, ja Ci ZAWSZE mogę pomóc wypełnić pustkę :twisted: mam już na oku jedną staruszkę :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie kwi 27, 2008 15:32

Tjjja - tylko moja osobista staruszka te moje tymczasowe tymczasy fatalnie znosi. A zgodnie z zaleceniami osobistej wetki dla zdrowia Kiki spokój jest najważniejszy. Także poproszę o chwilę oddechu dla kilkunastoletniej Kiki.

A ja z dwoma kotami złymi i Panem Kotem na działke wczoraj pojechaliśmy. Pan Kot był biedny bo bałam się go na zewnątrz wypuścić i do wieczora siedział zamknięty w pokoju. Wieczorkiem było jednak sympatycznie. Wypuszczony "na pokoje" Pan Kot pozwiedzał, miał ochotę pobić się z Fifim, posiedział przed kominkiem i wrócił do "swojego" pokoju 8O Co w nocy się działo - nie wiem, ale rano wszystkie koty były całe, zdrowe i zadowolone :D

A dzisiaj była wizyta w lecznicy. I było fatalnie, Pan Kot odmawia już zarówno kroplówki jak i antybiotyku. Po raz pierwszy tak się stało, że zostałam baaaardzo podrapana przez Pana Kota, a ja myślałam że Pan Kot pazurków nie ma :wink: No i osobista wetka Pana Kota zadecydowała - dawka antybiotyku już wystarczająca a stres związany z podawaniem kolejnych zastrzyków zbyt duży więc kurację kończymy. Teraz USG - i bardzo kciuki są potrzebne :ok:

Aleksandra59

Post » Nie kwi 27, 2008 15:35

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie kwi 27, 2008 17:47

Czymam-czymam!!!!!!! :ok: :ok: :ok:
Marcelibu

Post » Pon kwi 28, 2008 9:59

Kciuki i kciukołapy!
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon kwi 28, 2008 18:19

hjyuuuuuuue - cokolwiek to znaczy napisał to Pan Kot :lol: :lol:

Niezależnie od powyższego po powrocie z pracy bardzo się uśmiałam, bo normalnie procedura wyglądała tak:
- wypuszczam z kuchni Pana Kota;
- łapię Pana Kota i po kilku miziach ładuję do transporterka;
- Pan Kot zaczyna płakać nad swoim losem, bo wie że będzie wizyta u weta.
A dzisiaj po powrocie wypuściłam Pana Kota oraz koty dwa złe jednocześnie i wszystkie futra były w totalnym szoku, ale najbardziej Pan Kot. Totalnie zdezorentowany po kilku minutach doszedł do wniosku, że musi sobie popłakać no i popłakał sobie siedząc na środku przedpokoju 8O :lol: :lol: Jak już sobie popłakał spokojnie poszedł na obiadek :wink:

A teraz SUPER WIADOMOŚĆ :D Nowy Domek Pana Kota przyjedzie po Pana Kota do lecznicy jak będzie badanie USG. Bardzo się z takiego rozwiązania cieszę, co prawda nie będzie wtedy osobistej wetki Pana Kota, ale zapewnione konsultacje telefoniczne. Pan Kot p. Małgosi (osobista wetka :D) bardzo "wlazł" w serce.

Aleksandra59

Post » Pon kwi 28, 2008 20:38

Panie Kocie - cieszę się Twoim szczęściem!
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon kwi 28, 2008 21:40

joshua_ada pisze:Panie Kocie - cieszę się Twoim szczęściem!

Ja też :D :D
A przy okazji poproszę cioteczki Pana Kota, które jeszcze nie zagłosowały o zagłosowanie na Pro Equo na stronie Krakvetu - taka moja osobista prośba :D Dla ułatwienia:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66343

Aleksandra59

[poprzednia][następna]