Szylkretki są piękne. Część XXIV.Proszę o zamknięcie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 24, 2008 11:53

annette88 pisze:
kalair pisze:
annette88 pisze:Jakie Iryska ma zamyślone spojrzenie :D ślicznotka :)

Dzisiaj Mela zapomniała o jedzeniu, bo są otwarte okna poddaszowe.. I kombinuje jak sie na nie dostać, a się nie da ^^

Jadę do domu dzisiaj, muszę się spakować itp.. I zupełnie nie mam żadnej koncepcji.. Nawet w co się dzisiaj ubrać 8O

Dzisiaj ciepło Annette w naszych rejonach,zresztąw Krakowie też,to raczej się za dużo nie ubieraj :wink: Moje kotki też nie są głodne,tzn. jedna jest,drugą trzeba prosić.. :twisted:
A kiedy wyjeżdżasz?

Wyjeżdżam dzisiaj po wykładzie :P mniej więcej koło 17.30 - 18.00
Eh.. Jednych fajnych spodni zapomniałam, nowe czarne są od włosów, i mnie to wkurza i w nich nie pójdę ,muszę kupić w Ikei specjalną rolkę. Zielone są za obcisłe w udach, wyglądam jak baleron, do tego jak sa takie naciągnięte to i krótsze.. chyba pojadę w ciasnych czesko-skośnookich :evil: tzn, ciasne w pasie, bo wszystkie dżinsy zawsze mi się naciągały i były za szerokie.. To te wzięłam ciaśniejszy rozmiar.. I te sie akurat nie naciągają! Wrr..

Tobie też słoneczko zaszkodziło? 8O 8O Ty możesz w czymkolwiek wyglądać jak baleron ?! Taka zgrabna dziewczyna!?
A to wieczorkiem jedziesz. A wykłady na 14-tą?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 24, 2008 11:56

kalair pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
trawa11 pisze:Dzień dobry :wink:
Dzisiaj bez obrazka ,bo nie w domku jestem :(

Nie szkodzi Trawciu! Też Cię witam serdecznie, i daję zdjątko-
Obrazek[/quote

dziękuję] :wink:
sliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jesteś juz w domku :?: :?: :?: :?:

Jestem..Wczoraj byłam 3 godziny dłużej,to dzisiaj tylko na dwie poszłam!
Zaskoczona? No bardzo mi przykro :twisted: :twisted:

Dzisiaj to Ty bredzisz :lol: :lol: :lol:

A to wpływ słońca!!! Tak dawno go nie było, że szok przeżywam.. :lol: :lol:

to fakt :lol: :lol: :lol:
ale nie na długo ma byc :( :( :(

Jakie to pocieszające..A czemu? U niektórych jest już dawno i długo :evil:

u nas ma padac :(
od soboty :(
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw kwi 24, 2008 11:57

trawa11 pisze:
kalair pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
trawa11 pisze:Dzień dobry :wink:
Dzisiaj bez obrazka ,bo nie w domku jestem :(

Nie szkodzi Trawciu! Też Cię witam serdecznie, i daję zdjątko-
Obrazek[/quote

dziękuję] :wink:
sliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jesteś juz w domku :?: :?: :?: :?:

Jestem..Wczoraj byłam 3 godziny dłużej,to dzisiaj tylko na dwie poszłam!
Zaskoczona? No bardzo mi przykro :twisted: :twisted:

Dzisiaj to Ty bredzisz :lol: :lol: :lol:

A to wpływ słońca!!! Tak dawno go nie było, że szok przeżywam.. :lol: :lol:

to fakt :lol: :lol: :lol:
ale nie na długo ma byc :( :( :(

Jakie to pocieszające..A czemu? U niektórych jest już dawno i długo :evil:

u nas ma padac :(
od soboty :(

Nic jeszcze nie wiem..Delektuję się pogodą!!! Piękną! I mi nie psuj delektowania się! Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw kwi 24, 2008 12:05

kalair pisze:
annette88 pisze:
kalair pisze:

Dzisiaj Mela zapomniała o jedzeniu, bo są otwarte okna poddaszowe.. I kombinuje jak sie na nie dostać, a się nie da ^^

Jadę do domu dzisiaj, muszę się spakować itp.. I zupełnie nie mam żadnej koncepcji.. Nawet w co się dzisiaj ubrać 8O

Dzisiaj ciepło Annette w naszych rejonach,zresztąw Krakowie też,to raczej się za dużo nie ubieraj :wink: Moje kotki też nie są głodne,tzn. jedna jest,drugą trzeba prosić.. :twisted:
A kiedy wyjeżdżasz?

Eh.. Jednych fajnych spodni zapomniałam, nowe czarne są od włosów, i mnie to wkurza i w nich nie pójdę ,muszę kupić w Ikei specjalną rolkę. Zielone są za obcisłe w udach, wyglądam jak baleron, do tego jak sa takie naciągnięte to i krótsze.. chyba pojadę w ciasnych czesko-skośnookich :evil: tzn, ciasne w pasie, bo wszystkie dżinsy zawsze mi się naciągały i były za szerokie.. To te wzięłam ciaśniejszy rozmiar.. I te sie akurat nie naciągają! Wrr..

Tobie też słoneczko zaszkodziło? 8O 8O Ty możesz w czymkolwiek wyglądać jak baleron ?! Taka zgrabna dziewczyna!?

Kochanie, każdy w rzeczy zbyt ciasnej wygląda jak baleron ;) nie czuje sie nieatrakcyjna dlatego, że przytyłam.. Bo nadal wyglądam normalnie.. Tylko że ilość spodni mi się zmniejszyła ;p musiałabym zainwestować z nowe dżinsy :P albo troszkę zrzucić - na rowerku pojeździć, pospacerować.. A jak nie było pogody to się nie chciało :)

Wykład na 15, jadę po 14 :)

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Czw kwi 24, 2008 12:09

annette88 pisze:
kalair pisze:
annette88 pisze:
kalair pisze:

A kiedy wyjeżdżasz?

Kochanie, każdy w rzeczy zbyt ciasnej wygląda jak baleron ;) nie czuje sie nieatrakcyjna dlatego, że przytyłam.. Bo nadal wyglądam normalnie.. Tylko że ilość spodni mi się zmniejszyła ;p musiałabym zainwestować z nowe dżinsy :P albo troszkę zrzucić - na rowerku pojeździć, pospacerować.. A jak nie było pogody to się nie chciało :)

Wykład na 15, jadę po 14 :)

A to przed nami lato! Wsiadamy na rowerek i jeździmy! :wink: Bardzo lubimy jeździć na rowerach. Najwięcej zrobiliśmy 120 km,do Pszczyny nam się zachciało jechać...Wracałam prawie na kolanach..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw kwi 24, 2008 12:17

My kiedyś mieliśmy jechać z Rydułtów do Rybnika (10 km) i stamtąd lasami do Rud (8km od Rybnika), gdzie jest śliczny park (nota bene, mieszka tam mój luby, ale nie znałam go wtedy).. No i tak zajechaliśmy, że wylądowaliśmy w Ochojcu (6 km od Rybnika), a nie w Rudach :P

to o wiele mniej, niż Ty, ale się nabłądzilismy strasznie :D bo trzeba było jechać droga, no ale.. ktoś sie uparł na las i prowadził xD dodam, że był to facet :P

annette88

Post » Czw kwi 24, 2008 12:19

A w jakim mieście Ty mieszkasz, Kalair?

annette88

Post » Czw kwi 24, 2008 12:33

annette88 pisze:My kiedyś mieliśmy jechać z Rydułtów do Rybnika (10 km) i stamtąd lasami do Rud (8km od Rybnika), gdzie jest śliczny park (nota bene, mieszka tam mój luby, ale nie znałam go wtedy).. No i tak zajechaliśmy, że wylądowaliśmy w Ochojcu (6 km od Rybnika), a nie w Rudach :P

to o wiele mniej, niż Ty, ale się nabłądzilismy strasznie :D bo trzeba było jechać droga, no ale.. ktoś sie uparł na las i prowadził xD dodam, że był to facet :P

Do domu w każdym razie trafiliście! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw kwi 24, 2008 12:33

annette88 pisze:A w jakim mieście Ty mieszkasz, Kalair?

Nie wiesz? Nadgraniczne miasto-Cieszyn. :wink:
Wcześniej-czyt.przed ślubem-Jastrzębie.Niedaleko Rybnika,gdzie zresztą często bywałam.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw kwi 24, 2008 12:36

kalair pisze:

Wcześniej-czyt.przed ślubem-Jastrzębie.Niedaleko Rybnika,gdzie zresztą często bywałam.

Nie wiedziałam ;) w Cieszynie jeszcze nie byłam nigdy :) myślałam, że może w Bielsku ;D

annette88

Post » Czw kwi 24, 2008 12:39

annette88 pisze:
kalair pisze:

Nie wiedziałam ;) w Cieszynie jeszcze nie byłam nigdy :) myślałam, że może w Bielsku ;D

Też blisko! :wink: Kiedyś to było woj. bielskie, teraz śląskie.
A Cieszyn bardzo mi się zawsze podobał. Tu jeździłam do pracy,i tu zostałam.. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw kwi 24, 2008 12:45

A ja za niedługo pojadę do Bielska, do cioci zobaczyć jej synka :D i prawdopodobnie mojego chrześniaka przyszłego.. Takie słuchy mnie doszły przynajmniej :D

annette88

Post » Czw kwi 24, 2008 12:51

annette88 pisze:A ja za niedługo pojadę do Bielska, do cioci zobaczyć jej synka :D i prawdopodobnie mojego chrześniaka przyszłego.. Takie słuchy mnie doszły przynajmniej :D

To będziesz blisko mnie. Dość blisko.. :D
To masz rodzinę w Bielsku? Często tam bywasz, czy tylko okazyjnie? :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw kwi 24, 2008 12:52

kalair pisze:
annette88 pisze:
kalair pisze:

A Cieszyn bardzo mi się zawsze podobał. Tu jeździłam do pracy,i tu zostałam.. :lol:

Byłam w Cieszynie :wink:
ale tylko na granicy :(
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw kwi 24, 2008 12:56

trawa11 pisze:
kalair pisze:
annette88 pisze:
kalair pisze:

Byłam w Cieszynie :wink:
ale tylko na granicy :(

Też..na granicy jest każdy przejeżdżający ..za granicę! :lol: :lol:
Miasto trzeba zwiedzić! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]