Kicorek pisze:Dobry wieczór tradycyjnie z pracy!
Hannah12 pisze:Na wszelki wypadek przed wyjściem z domu podwoiłam procę, co by do 17.00 - 18.00 starczyło.

Kicor, Ty to potrafisz wyszukać moje błędy
podwojona
proca nie została zjedzona. Muszę przestać zaglądać i pisać na forum jak jestem zajęta czymś innym.
Nasz aparat, a właściwe karta pamięci odmówiła posłuszeństwa. I klapa kompletna, obecnie w w sprzedaży są karty minimum 1 Gb tzw. szybkie których nasz 7 letni aparat (canon) nie obsługuje
Rada sprzedawcy pani sobie poszuka na allegro, tylko, że pani w sobotę wyjeżdża w góry i chciała zabrać aparat
A na to wszystko jak wróciłam do domu, to moja kochana Pysiulka się mnie bała i z podkulonym ogonem na ugiętych łapkach uciekła i schowała sie pod komodą udając kota nieżywego. Biedulka myślał, że dzisiaj też ją zabiorę do weterynarza.
Haker już zapomniał o kuj, szaleje na balkonie.
Annette, sądzę że tutaj nie ma ograniczenia wiekowego, pewnie dla takich maluszków 2 - 5 miesięcznym to utoczenie tyle krwi mogło by być niebezpieczne.
A tak z ciekawości czy ktoś z Was wie ile krwi ma dorosły kot.
Poznaniacy odwiedzałam się dzisiaj, że Akademia Rolnicza zmieniła nazwę na Uniwersytet Przyrodniczy. To , że do przeszło roku nie mamy Akademii Medycznej tylko Uniwersytet Medyczny to wiedziałam.
Już sie boje co wynajdzie Kicorek