Bunia lepiej:) Lusia chora:( Niunia i Gusia(FeLV+):(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 20, 2008 22:06

anna09 pisze:Kasia śliczniutka :love: Widać po niej, że to żywe srebro :D Pewnie zaczepia i mobilizuje do zabawy pozostałe kotki :D Zresztą przy takiej gromadce, to chyba nie sposób się nudzić :wink:

Pozdrawiamy serdecznie i przesyłamy głaski dla wszystkich koteczków :D Może wkrótce poprawi się pogoda i nasze koty będą mogły wychodzić chociaż na balkony :D

Kasia to mała prowodyrka :D
A biega na trzech łapkach szybciej niż pozostałe koty na czterech :smiech3: Nudzić to się nie nudzimy, szczególnie dzisiaj w nocy tak po 3 godzinie 8O wariacji dostały :crying: ale na szczęście tylko z godzinkę poszalały i poszły zmęczone spać :D :D :D i ja też :wink:
My też czekamy z niecierpliwością na lepszą pogodę :)
A teraz idziemy spać!
Dobranoc cioteczkom i koteczkom :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon kwi 21, 2008 22:14

Kasia jest młoda to energia ją rozpiera... a do tego pewnie jeszcze ma temperament dziewczyna :D Ale to chyba dobrze, że towarzystwo rozrusza :wink: No może nie w srodku nocy :lol:

Jak minął kotkom słoneczny dzień? Dużo czasu spędziły na balkonie?

Pozdrawiamy i życzymy spokojnej nocy Tobie i kotkom :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto kwi 22, 2008 10:35

Tak ,kotki były wczoraj na balkonie i podziwiały świat ,ale to mamusia musi napisać ja jestem od wstawiania zdjęć.

A teraz wkleję zdjęcia Franusia o tak pięknie kotek potrafi spać (drugie zdjęcie trochę się rozmazało):
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto kwi 22, 2008 11:10

Franuś piękny jest niesamowicie :love:
I jaki figlarz z niego, zalotne chłopaczysko :wink:

Podobny jest z "ubranka" do mojej Kropci: też taka czarna maseczka na buzi, biały nosek i czarny płaszczyk :D

Moc głasków dla wszystkich dziewczynek i chłopaków, a dla ich Pańć :lol: gorące, wiosenne (u nas dzisiaj znowu pogoda typu "wczesny listopad") pozdrowienia :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto kwi 22, 2008 17:07

Wczoraj nasza Kasiulka, tak jak przypuszczałam :oops: wyszła sobie dołem przez balkon na spacerek 8O , dobrze że jej pilnowałam, bo tak myślałam, że się prześlizgnie dołem, ale ja durna baba czekałam aż sie to stanie :oops:
Całe szczęście że ja byłam przy tym, słyszałam ze coś sie stało i koty zaczęły biegać po balkonie.
Ja buty na nogi i za blok!!!
A Kasieńka sobie siedziała pod balkonem i jeszcze nie dotarło do niej co się stało :ryk:
Ale o tym jutro :smiech3:

Pozdrawiam wszystkie cioteczki których obchodzi los naszych kotków :love:
Ostatnio edytowano Wto kwi 22, 2008 17:31 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto kwi 22, 2008 17:28

brzydka kaska! :wink:
Mieciowi sie to nie uda! :D
Niuni tez sobie dzis krzywde zrobila, chociaz ja ostrzegalam! :twisted:
prosilam blagalam po dupce dawalam (tak jak ja to zawsze robie hihi) a ona i tak swoje! Wlazla na piec, a tam plyta jeszcze goraca byla-brzydal jeden! :twisted:
ja ja szybko zlapalam i pod wode ale nic sobie nie zrobila na szczescie!
a jak tam twoj brzydalek ? :)

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Wto kwi 22, 2008 20:00

Dobrze, że Kasia nie zorientowała się w sytuacji i wystraszona nie oddaliła się. Koniecznie trzeba poprawic zabezpieczenie balkonu 8)

Franuś piekny i przystojny... i ten zalotny pyszczek :love:

Oby pogoda w końcu na stałe się poprawiła i kotki mogły się cieszyć słońcem na balkonach, czy w ogródkach :D

Pozdrawiamy cieplutko z chłodnego Krakowa i przesyłamy mnóstwo mizianek Twoim pupilkom :D
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Wto kwi 22, 2008 20:39

anna09 pisze:Dobrze, że Kasia nie zorientowała się w sytuacji i wystraszona nie oddaliła się. Koniecznie trzeba poprawic zabezpieczenie balkonu 8)

Zanim Kasieńka dojdzie do wniosku, że można tak sobie wychodzić częściej, bo za pierwszym razem nic się nie stało.
Moja Kasia wycinała mi takie numery na poprzednim mieszkaniu: chociaż nie miała już młodzieńczej figury :wink: jak Kasieńka, to jednak udawało jej się przeciskać przez szczelinę między ścianą i słupkiem. W końcu, żeby uchylić drzwi balkonowe chociaż na moment, musiałam zamykać Kasię w drugim pokoju.

Przesyłamy Wam wszystkim gorące i serdeczne pozdrowionka :D

mb

Post » Śro kwi 23, 2008 9:49

Cioteczki, nie martwcie się już :)
Zabezpieczenie zostało od razu wykonane przez TŻ jak ino wyleciałam po kota.

Teraz wrócę do wczorajszego wydarzenia.
Kiedy poleciałam za blok, to Kasieńka siedziała pod balkonem i jeszcze chyba do niej nie dotarło co sie stało 8O Idąc do niej bardzo po woli, zaczęłam sie odzywać, bo już miała zamiar mi cmyknąć, ale ja delikatnie po przyjacielsku do niej przemawiałam i ona jeszcze słyszała na balkonie nasze miauczące koty, które ino mnie usłyszały zrobiły orkiestrę 8O a Bunia z Mieciem najbardziej się drą :)
Podeszłam do Kasi i wzięłam ją na ręce :D
I to koniec wydarzenia.
Teraz dopóki Kasieńka nie przytyje, to koty będą miały zmniejszoną przestrzeń widokową :(

Pozdrawiam cioteczki i przesyłam dużo mizianek dla wszystkich koteczków :)
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro kwi 23, 2008 15:22

Ewschen pisze:brzydka kaska! :wink:
Mieciowi sie to nie uda! :D
Niuni tez sobie dzis krzywde zrobila, chociaz ja ostrzegalam! :twisted:
prosilam blagalam po dupce dawalam (tak jak ja to zawsze robie hihi) a ona i tak swoje! Wlazla na piec, a tam plyta jeszcze goraca byla-brzydal jeden! :twisted:
ja ja szybko zlapalam i pod wode ale nic sobie nie zrobila na szczescie!
a jak tam twoj brzydalek ? :)

Musisz uważać z tą płytą :(
Ale nie poparzyła sobie Niunia łapek?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro kwi 23, 2008 16:30

kasia86 pisze:Teraz wrócę do wczorajszego wydarzenia.
Kiedy poleciałam za blok, to Kasieńka siedziała pod balkonem i jeszcze chyba do niej nie dotarło co sie stało 8O Idąc do niej bardzo po woli, zaczęłam sie odzywać, bo już miała zamiar mi cmyknąć, ale ja delikatnie po przyjacielsku do niej przemawiałam i ona jeszcze słyszała na balkonie nasze miauczące koty, które ino mnie usłyszały zrobiły orkiestrę 8O a Bunia z Mieciem najbardziej się drą :)
Podeszłam do Kasi i wzięłam ją na ręce :D
I to koniec wydarzenia.

W sumie to żałuję, że tego nie widziałam i nie słyszałam :lol:
Musiało to wyglądać (i brzmieć) bardzo interesująco :ryk:

Przesyłam ogromną ilość mizianek dla całej 6-cio osobowej, zgranej drużyny :lol: , a Ciebie serdecznie pozdrawiam :D

mb

Post » Śro kwi 23, 2008 18:44

Musisz uważać z tą płytą Sad
Ale nie poparzyła sobie Niunia łapek?

Uwazalam stalam kolo i ziemniaki obieralam i jej tlumaczylam ale jak to niunia mnie sie nie slucha....
Nic sobie nie zrobila plyta nie byla tak goraca!
Jak tam moje kochane kotki!

Ewschen

Post » Śro kwi 23, 2008 21:15

Dla dobra pozostałych kotków musisz szybko utuczyć Kasię :D Mam nadzieję, że apatyt jej dopisuje i szybko Wam pójdzie :wink:

Pozdrawiam Ciebie i przesyłam mizianki całej zgranej brygadzie futerek :D

anna09

Post » Czw kwi 24, 2008 9:22

anna09 pisze:Dla dobra pozostałych kotków musisz szybko utuczyć Kasię :D Mam nadzieję, że apatyt jej dopisuje i szybko Wam pójdzie :wink:

Pozdrawiam Ciebie i przesyłam mizianki całej zgranej brygadzie futerek :D

Myślę że Kasieńka przytyje dopiero po sterylce, bo wcześniej nie zdąży, bo co zje to zaraz wybiega. :ryk: Tak jak już wcześniej pisałam, że moje oczy nie nadążają za nią patrzeć jak biegnie na trzech łapeczkach.
Moja kochana dziewczynka :1luvu:

Dziękuje za pozdrowienia, a koteczki za mizianki :D
Teraz buszują na balkonie.

Życzę wszystkim cioteczkom miłego dnia :)
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw kwi 24, 2008 20:02

Mizianki dla naszych koteczkow!
I gorace pozdrowienia dla wszystkich cioteczek z tego watku!
Siostrzyczko prosimy o zdjeica!!!!!!!!!!

Ps Pomocy NIUNIA ma .......... drze sie w niebo glosy! ile to potrwa??? :roll:

Ewschen

[poprzednia][następna]