A no nie dobra jest jak po mnie pszyszła do doktóra, to byłam taka słaba i Mela mósiała nosić takie zielone coś! I straszliwie bolało! W domu robiłam do kówety takie dzifne coś, co wychodzi pyszczkiem nigdy tak nie miałam! Miau! I nie dafali mi dłógo jeść.. Ale za to Mela mogła cały czas spać u Dóżej na kolanach i w łószku s niom i Wienkszym. Dopsze, sze to mineło
Drapania to sie ona nie boi.. Ale nie lubi jak jom gryzam kiełami po tylnikowych łapkach! A Ciebie nigdy Durza nie zostawila u doktóra nigdy? Bo tam ze mną był jeszcze jedna piesaka.. I pies..
Nie, mnie Duza nigdy nie zostawiła u doktola... Za to on psychodził do nas i nas kujał...
Wies, Melu, to poglyzamy Tfojom Duzom po wsystkich łapkach i jesce jej buty poniscymy
Dopsze! I tfojom tesz za to, że tego docctoro do tfojego domkó pószcza! Na kłuje! Kórde.. Dórza mnie teras zwarzyła i mófi, rze mam 3 kilogramowce i 10 deków. I rze szypko siem tucze
No, ja tes tyle samo wazę. A moze i tlochę wiencej, bo jus dawno się nie dałam na wagę zanieść... Na sceńście moja Duza mówi, ze jestem taka jak tseba...
Wies, ja mam półtora roku. A Pigułka to była bliźniacka Psotusia, która umarła, jak ja byłam w bzusku Mamy. I Psotuś plosił Duzą, zeby wzięła kogoś na łózecko Puguni. No to Pigunia zza Tęcowego Mostu zlobiła tak, zebym to ja zajęła jej łózecko. Dlatego mam dlugie imię po niej.
iii.. A Nalusia warzy 3 kila i 30 deków.. Ma dfa lata, ale ona biega na powurkó, to tszyma linię. Moja Durza sie odhudzala, a potem pszestała i dzisiaj mófiła, rze znofu przytyła.. No ale ona je takie dopre żeczy!
Moja Duza tes mówi, ze psytyła. I powiedziała się, ze będzie siem odglubiać. Bo ona mówi, ze odchudzać się to znacy psestawać być chudym I jak ona nie jest chuda, to się nie moze od-chudzać...
MaryLux pisze:Moja Duza tes mówi, ze psytyła. I powiedziała się, ze będzie siem odglubiać. Bo ona mówi, ze odchudzać się to znacy psestawać być chudym I jak ona nie jest chuda, to się nie moze od-chudzać...