karee pisze:agitarius pisze:Czy wiecie może co może być przyczyna tego że kota liże worki foliowe
Moja rezydentka ma śira uwielbia lizać wszelkiego radzaju siatki i worki foliowe...
Może brakuje jej kwasu foliowego ?

Nie tylko Twoja

Moja kicia lize, gryzie i polyka kawalki. Trzeba bardzo uwazac!
Narkomanki

Mam pytanie z innej beczki... Czy potrzebne sa moze do schroniska pudla kartonowe z deklem? mam tez bluzy jakies od swojego TŻ, bo wywalal to pobralam i 2 miekkie poduchy na krzesla. Jedzie ktos dzis jeszcze do schronu? tak powiedzmy od godz 12 do 15 ???
karee-ja dzis jade-ale bardziej około 17ej
pudła zalezy jakie duze-wlezie w nie kot?-mozna w nich wyciac dziurę?zrobić bude?
bo teraz na lato, styropianowe budki własnie myslimy,zeby na kartonowe zamienic.
A poniewaz nie nadaja sie do dezynfekcjii-to duzo trzeba ich bedzie.
A bluzy jak najbardziej, tylko, jesli znajdziesz czas poodcinaj z nich rekawy-zeby powstały bardziej takie kwadraty.
Miała dzis znów telefon od pani, ktora szuka domu dla swojej koteczki.
Telefon do nas dostała ze schroniska.
Pani wyjezdza za granice za dwa miesiace. Koteczki w schronisku nie oddała poki co-wiec mamy troche czasu.
To 8 miesieczna czarna kicia, typowo domowa, niewychodzaca.
Niestety niewysterylizowana, bo wet jej powiedział ,ze jak nie wychodzi-to nie trzeba

Czekam na fotki, nie bedza najlepsze, bo pani niestety niezkomputeryzowana, wiec bedą raczej z telefonu.
Chyba ,ze uda jej sie znalezc w okolicy kogoś z netem i cyfrówką. Pani jest z Jastrzębia