Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Matahari pisze:ajmk pisze:kristinbb pisze:O Siostra Prezes znienacka zajrzała znowu...
Czuwam Siostro, czuwam...
yes, yes, yes...
wiedziałam...
znowu w kulę zagladałaś??
ajmk pisze:Paulaaa popraw ten wielgaśny cytat...
Czuwam Siostry drogie Czarowne...
Póki mi netu z chmurki starczy!
Poronione pomysły szefostwaHannah12 pisze:Kicorek, to Ty teraz po nocach pracujesz
Kicorek pisze:Poronione pomysły szefostwaHannah12 pisze:Kicorek, to Ty teraz po nocach pracujesz![]()
Zgadnij, co teraz robię oprócz czytania miau?
Wielkie NIIIIC
Marcelibu pisze:kristinbb pisze:Matahari pisze:ajmk pisze:kristinbb pisze:O Siostra Prezes znienacka zajrzała znowu...
yes, yes, yes...
wiedziałam...
kristinbb pisze:Matahari pisze:ajmk pisze:kristinbb pisze:O Siostra Prezes znienacka zajrzała znowu...
yes, yes, yes...
wiedziałam...
Paulaaa pisze:ajmk pisze:Paulaaa popraw ten wielgaśny cytat...
Czuwam Siostry drogie Czarowne...
Póki mi netu z chmurki starczy!
Jaki wielgaśny cytat?
Edit: Doszła paczka z pudełka nie zostało nic dobrze że puzzle sa w miare w całości
To jest wkurzające, wpieniające i bez sensu! Wiesz, o której do domu dotrę?kristinbb pisze:Kicorek pisze:Poronione pomysły szefostwaHannah12 pisze:Kicorek, to Ty teraz po nocach pracujesz![]()
Wielkie NIIIIC
te nic chyba bardziej męczące niz robienie coś...
Matahari pisze:kristinbb pisze:Matahari pisze:ajmk pisze:kristinbb pisze:O Siostra Prezes znienacka zajrzała znowu...
yes, yes, yes...
wiedziałam...
no przecież...
Kicorek pisze:Poronione pomysły szefostwaHannah12 pisze:Kicorek, to Ty teraz po nocach pracujesz![]()
Wielkie NIIIIC
Kicorek pisze:To jest wkurzające, wpieniające i bez sensu! Wiesz, o której do domu dotrę?kristinbb pisze:Kicorek pisze:Poronione pomysły szefostwaHannah12 pisze:Kicorek, to Ty teraz po nocach pracujesz![]()
Wielkie NIIIIC
te nic chyba bardziej męczące niz robienie coś...![]()
Ze wszystkim obrobiłam się do 20.00, wcale się nie spiesząc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 53 gości