Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Dzień dobrek :
Kalair - jakie ogromne powitanie
Paula - czy zwierzaczki się całują już od rana ?
trawko - widzę, że z gościem dzisiaj?
miszelino - u nas było nadzwyczaj spokojnie, tylko wycieczka do kuwety mnie obudziła.. Mela tak kopała, że byłam u skraju wytrzymałości psychicznej
Inko - zaraz oddam Meli "głos"
Już mam za sobą pierwsze zakupy.. Internetowe dla mojego kocięcia. Jedzonko nam przywiozą
a co dobrego im kupilaś![]()
![]()
Kupiłam karmę suchą Sanabelle kitten i puszeczki Animondy Carny. Dla Nali wzięłam Sanabelle Sensitive ( bo jej czesto sie zdarzało wymiotować, teraz ponoć nie, więc chyba pomaga.. Zresztą, w końcu coś porządnego a nie żaden syf typu Kitten z Biedronki) i też Animondkę jedną, bo jeszcze ma w domu
A ja już po kąpieli
tak sie dopytuję ,bo wlasciwie to jeszcze nigdy przez internet nie kupowałam kociego jedzonka
Ja teraz drugi raz, bo znalazłam w osiedlowej ulotce adres sklepu, który dowozi na terenie Krakowa zakupy gratisno i teraz to sie faktycznie opłaca - na puszcze dla Mali zaoszczędzam 50 gr na przykład
inaczej bym sie pewnie nie zdecydowała
A ja wszystko co się da kupuję w internecie...
Jedzenie dla kotów i ciuchy też...
a koszty przesyłki ? bo ja np nie mam tyle pieniedzy, żeby kupić full zapas jedzonka dla kici, bo w sumie wtedy się te koszta zwracają.. Jak Cię to wychodzi ?
kristinbb pisze:annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Dzień dobrek :
Kalair - jakie ogromne powitanie
Paula - czy zwierzaczki się całują już od rana ?
trawko - widzę, że z gościem dzisiaj?
miszelino - u nas było nadzwyczaj spokojnie, tylko wycieczka do kuwety mnie obudziła.. Mela tak kopała, że byłam u skraju wytrzymałości psychicznej
Inko - zaraz oddam Meli "głos"
Już mam za sobą pierwsze zakupy.. Internetowe dla mojego kocięcia. Jedzonko nam przywiozą
a co dobrego im kupilaś![]()
![]()
Kupiłam karmę suchą Sanabelle kitten i puszeczki Animondy Carny. Dla Nali wzięłam Sanabelle Sensitive ( bo jej czesto sie zdarzało wymiotować, teraz ponoć nie, więc chyba pomaga.. Zresztą, w końcu coś porządnego a nie żaden syf typu Kitten z Biedronki) i też Animondkę jedną, bo jeszcze ma w domu
A ja już po kąpieli
tak sie dopytuję ,bo wlasciwie to jeszcze nigdy przez internet nie kupowałam kociego jedzonka
Ja teraz drugi raz, bo znalazłam w osiedlowej ulotce adres sklepu, który dowozi na terenie Krakowa zakupy gratisno i teraz to sie faktycznie opłaca - na puszcze dla Mali zaoszczędzam 50 gr na przykład
inaczej bym sie pewnie nie zdecydowała
A ja wszystko co się da kupuję w internecie...
Jedzenie dla kotów i ciuchy też...
a koszty przesyłki ? bo ja np nie mam tyle pieniedzy, żeby kupić full zapas jedzonka dla kici, bo w sumie wtedy się te koszta zwracają.. Jak Cię to wychodzi ?
Np w Krakvecie jak kupisz za 99zł to nie ponosisz kosztów...
inne sklepy też mają jakieś progi płacenia np 150 zł...
annette88 pisze:kristinbb pisze:Np w Krakvecie jak kupisz za 99zł to nie ponosisz kosztów...
inne sklepy też mają jakieś progi płacenia np 150 zł...
Hmm.. Na razie takich zakupów nigdy nie miałamDzisiaj np tylko za 35, więc " Nasze Zoo " mnie urządza
annette88 pisze:Już mam za sobą pierwsze zakupy.. Internetowe dla mojego kocięcia. Jedzonko nam przywiozą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 188 gości