Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Dziękuje, kalair, za zdjątko ślicznej Irysencjita to potrafi wypoczywać z gracją
a co robiłaś, jak Cię nie było ;> ?
Znalazłaś zdjątko?![]()
A czasem prowadzę też życie osobiste z JJ-em![]()
![]()
Znalazłam
oo, CZASEM prowadzisz życie osobiste z JJ.. Ja czasem z B też prowadzęale teraz nie mam ochoty, bo uczy się matematyki ( hihi, i dzięki temu mogę tu stukać)
![]()
Niech się uczy, możesz poklikać.
![]()
Wiesz, no czasem trzeba..Bo się poczują zaniedbani!
Jak go puszczę na komputer, żeby sobie zagrał w World Of Warcraft to on się czuje najbardziej zadbanym facetem na świecietaki jest
annette88 pisze:Kalair, no może jeszcze dobre jedzonko i ciepłe łóżeczkosię przydaje.
Mówiłam kiedyś narzeczonej mojego TŻ brata, że nie lubię jak mój tak długo gra.. A ona mi na to " Ty sie musisz przyzwyczaić, jak ja poznałam M. to on 12 godzin dziennie grał " Ja:i
.. Bo ja nie zamierzałam się przyzwyczajać, tylko postawiłam chłopa do pionu.. Nie mieszkam z nim po to, żeby on ciągle grał, a ja sie tylko patrzyła na tv z nudów
kalair pisze:trawa11 pisze:juz po filmie
A co było? Bo nie zdążyłaś odpowiedzieć!
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:juz po filmie
serial komediowy na jedynce
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:juz po filmie
Na jedynce?! Jak słowo daję, nie jestem w temacie!![]()
kalair pisze:annette88 pisze:Kalair, no może jeszcze dobre jedzonko i ciepłe łóżeczkosię przydaje.
Mówiłam kiedyś narzeczonej mojego TŻ brata, że nie lubię jak mój tak długo gra.. A ona mi na to " Ty sie musisz przyzwyczaić, jak ja poznałam M. to on 12 godzin dziennie grał " Ja:i
.. Bo ja nie zamierzałam się przyzwyczajać, tylko postawiłam chłopa do pionu.. Nie mieszkam z nim po to, żeby on ciągle grał, a ja sie tylko patrzyła na tv z nudów
I udało się ustawić do pionu? Bo 12 godzin dziennie, to już nałóg, a z tego miłość nie wyleczy..
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:juz po filmie
![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:juz po filmie
![]()
![]()
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Kalair, no może jeszcze dobre jedzonko i ciepłe łóżeczkosię przydaje.
I udało się ustawić do pionu? Bo 12 godzin dziennie, to już nałóg, a z tego miłość nie wyleczy..
Ile gra teraz M. to nie wiem (on jest w ogóle niedobrym człowiekiem), ale mój wstawionypowiedziałam, że jak będę sie czuła samotna i sfrustrowana to się wynoszę
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Kalair, no może jeszcze dobre jedzonko i ciepłe łóżeczkosię przydaje.
Ile gra teraz M. to nie wiem (on jest w ogóle niedobrym człowiekiem), ale mój wstawionypowiedziałam, że jak będę sie czuła samotna i sfrustrowana to się wynoszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 43 gości