Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 19, 2008 18:29

mar_tika pisze:
Emiś pisze:Dziś w Hiltonie zaszły pewne zmiany.

Szronik, Płatek i Sopel (tak sobie ich nazwałam przed Twoją propozycją Asiu :oops: ) zostały adoptowane przez Plamkę i są teraz przyrodnim rodzeństwem Szarusi, Jordan i Penny. Kotka pięknie je wylizuje, karmi. Może nabiorą w końcu więcej ciałka :roll:

Ty to masz talent do imion :roll: Lecą ci te imiona jak dzisiaj krople deszczu z nieba :wink:

Dzis rano jak byłam na kociarni maluszki strasznie płakały:(A Plamka jak ją wypuściłam wspinała sie po boksach zobaczyć co tak miaukoli.Więc pomyślałam ze może je przyjmie i pokocha.

I tak sie też stało.Koteczka bez kompletnych zastrzeżeń przyjęła podrzutki .Wylizała maluszki i nakarmiła
Kochan Plameczka :1luvu:
A w Hiltonie w końcu zapanowała cisza :wink:

Cudowne są takie wiadomości :D :D :D ...........
:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob kwi 19, 2008 18:44

mar_tika pisze:

Szronik, Płatek i Sopel (tak sobie ich nazwałam przed Twoją propozycją Asiu :oops: ) zostały adoptowane przez Plamkę i są teraz przyrodnim rodzeństwem Szarusi, Jordan i Penny. Kotka pięknie je wylizuje, karmi. Może nabiorą w końcu więcej ciałka :roll:

Ty to masz talent do imion :roll: Lecą ci te imiona jak dzisiaj krople deszczu z nieba :wink:

Dzis rano jak byłam na kociarni maluszki strasznie płakały:(A Plamka jak ją wypuściłam wspinała sie po boksach zobaczyć co tak miaukoli.Więc pomyślałam ze może je przyjmie i pokocha.

I tak sie też stało.Koteczka bez kompletnych zastrzeżeń przyjęła podrzutki .Wylizała maluszki i nakarmiła

oby więcej takich wiadomości :D

Paulaaa

Od: Wto lis 06, 2007 21:48

Post » Sob kwi 19, 2008 21:07

bubor pisze:
mar_tika pisze:

Cudowne są takie wiadomości :D :D :D ...........
:ok: :ok: :ok:

Diewczyny super ,że Plamka zaadoptowała maluszki :lol: one faktycznie straszne mikrusy potrzebują mamuśki :lol: , Plamka super mamuśka :lol: serce mi się kroiło jak je widziałam takie same biedactwa bez mamusi :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob kwi 19, 2008 21:11

aassiiaa pisze:Maluchy a w szczegolnosci Chochlik sycza pro-forma :twisted:
Wczoraj ladnie pospaly na moich kolanach, jedza, kuwetkuja (qupka sie poprawila), brykaja i dra sie :twisted:

Asiu fajnie ,że maluszki mają się dobrze :lol: jak coś Ci potrzeba to wyślij sygnał :wink:

terenia1

Post » Sob kwi 19, 2008 21:23

ja jeszcze raz przepraszam za opóxnione wysyłki z bazarku :?

Nie wyrabiam,dom,hilton,ogłoszenia,bazarki i mój rozdarty tyczasiak :?
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob kwi 19, 2008 21:28

mar_tika pisze:ja jeszcze raz przepraszam za opóxnione wysyłki z bazarku :?

Nie wyrabiam,dom,hilton,ogłoszenia,bazarki i mój rozdarty tyczasiak :?
Obrazek

Co za cudowne zdjątko :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob kwi 19, 2008 21:44

Dziewczyny jutro podjadę do schroniska zobaczyć jak wyglada sytuacja, w ponedziałek podjadę z Lolką na badania zobaczyć co zaświnstwo jej dolega i zobaczymy co dalej :cry: Podjadę też do Hiltona zabiorę rzeczy do prania żeby zdążyć je dostarczyć z powrotem do Hiltona przed moim wyjazdem 8)

terenia1

Post » Sob kwi 19, 2008 21:53

Dzieczyny chyba za malo macie tych kociakow w tytule ;)

Iskierka mruczy :love:
Chochlik dalej woli sie stawiac :twisted: juz niedlugo :twisted:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Sob kwi 19, 2008 22:59

aassiiaa pisze:Dzieczyny chyba za malo macie tych kociakow w tytule ;)

Iskierka mruczy :love:
Chochlik dalej woli sie stawiac :twisted: juz niedlugo :twisted:

Chyba Asiu masz rację bo tak faktycznie kociaczków mamy 17 pod naszą opieką mam nadzieję, że nie pomyliłam się w swoich obliczeniach :roll:

terenia1

Post » Sob kwi 19, 2008 23:01

Mam nadziej , że sie nie pogniewacie bo nie spytalam czy moge ale zrobiłam dla Waszych ryjków bazarek

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3029060#3029060
Obrazek
Obrazek

agitarius

Od: Nie paź 07, 2007 19:19

Post » Sob kwi 19, 2008 23:09

agitarius pisze:Mam nadziej , że sie nie pogniewacie bo nie spytalam czy moge ale zrobiłam dla Waszych ryjków bazarek

Agitarius bardzo dziękujemy w naszym imieniu i w imieniu naszych kocich pyszczków :lol: a nie wiem o co miałybysmy się pogniewać :wink:
Wtytule wątku poprawiłam bo faktycznie pyszków malutkich mamy łącznie 17 w tym dwa pyszczyki tri i biało-rudy maja swoich opiekunów Bubora i Julitę W. Imion pyszczków nie pamiętam bo Emilkę ostatnio poniosła fantazja :roll: Na szczęście nasza kochana Plamka dzisiaj przygarnęła trójkę kocich sierotek, dzięki temu bardzo dużo nas odciązła, a i maleństwa czują mamuśię i ciepełko :D

terenia1

Post » Nie kwi 20, 2008 8:35

agitarius pisze:Mam nadziej , że sie nie pogniewacie bo nie spytalam czy moge ale zrobiłam dla Waszych ryjków bazarek

bardzo dziekujemy za bazarek:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie kwi 20, 2008 10:17

Sesja nastapila :)

Wystraszony Chochlik

Obrazek Obrazek Obrazek

Usypiajaca Iskierka

Obrazek Obrazek Obrazek

Nie cierpie odbierac telefonow odnosnie adopcji kociakow :twisted:

aassiiaa

Post » Nie kwi 20, 2008 10:45

u mnie w domku na tymczasie dwa ze schroniska, co za gerberki im dajecie - czy ja też już moge ? moje mają teraz ok 4 tygodni, są u mnie już dwa tyg. niestety bez mamy, jakby ktoś był w Gliwicach to mogę odstąpić mleczko beaphar i buteleczke ze smoczkiem do karmienia :D
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Nie kwi 20, 2008 10:58

sawanka1 pisze:co za gerberki im dajecie - czy ja też już moge ?

Mozesz :) To sa gerberki dania samo miesko. Lekko rozpuszcza sie je w wodzie aby strzykawka dalo sie podawac poza tym mozesz juz zaczac uczyc maluchy jesc z miseczki :)
Powodzenia :)

aassiiaa

[poprzednia][następna]