Myśle, że te poprzednie posty (na aamms) to koty pisały Chyba coś o homo sapiens i to niezbyt pochlebnego bo Thalia jak przeczytała to popatrzyła na mnie podejrzliwo-pogardliwie
pozdrawiam, ogocha Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną
ja już wróciłam a tamte jeszcze chleją......ale było super tylko ja musiałam z Mufką do weta...znowu ma nawrót. Ale było bosko Aamms...sorki,że ja taka niekumata...moje zmęczenie dziwi mnie samą....może to prawda co mi jeden lekarz powiedział,że mam zespół chronicznego zmęczenia...Taka melepeta jestem że aż wstyd..zamiast do Ciebie jade gdzie indziej,nie biore aparatu albo baterii,i ogólnie wzbudzam smiech.....ale było baaaaardzo miło bardzo.To cudowne ,że na forum i poza forum tak samo cudownie sie gada...(a to nie zawsze tak jest) i kotów pod dostatkiem i ludzi pieknych coraz więcej obok mnie.Puchatku....możesz byc dumny...Puchatkowo to najlepsze co mogło nas spotkać.
Serniku ja ci dam chleją To że co poniektóre z nas leża pod stołem, ze śmiechu to nie powód żeby nas jeszcze obmawiać W końcu to nie my zapominamy zabrać aparat czy baterie :lol
Oj Serniku Serniku stanowczo za wcześnie wyszłaś bo po twoim wyjściu objawiła sie gwiazda wieczoru w całej okazałości......Boniś Melduje posłusznie że reszta futer wymiziana tylko ciekawe czy Aamms sie ich doliczy po naszym wyjściu
"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)
Mario zawstydzasz mnie.Ja też Cię baaardzo lubię.....Mufa leczona....nie może na razie być zaszczepiona..po prostu ręce opadają na tego kota.Wet osiwiał już ze.zgryzoty.Dolores Twoja Gaja ma tzw"zespół oezynofilowy"tak się nazywa to choróbsko(wtorek pamietaj )Chcę jeszcze spotkań i jeśc ciasto i pić i gadać z Wami....
Mario, co do zdjęć - ja bym się z Tobą dogadała na priv W końcu byłam pomysłodawczynią Błagam, napiszcie mi, czy gdzieś na forum jest obszerniejsza relacja z tego, jak mój kochany grajek zapomniał baterii. Muszę to przeczytać!!!
No jestem i ja Aamms dzieki za przemiły wieczór
Dziewczyny miło mi sie było z wami spotkac i pogadać Mario najpierw autoryzacja bo inaczej... Serniku juz sie boje tego wtorku
"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)
Również dziękuję za miłe spotkanie Bardzo się cieszę ,że poznałam nowe tak miłe i zdolne cioteczki Już się nie mogę doczekać następnego spotkania.
Mario jeśli uznasz,ze moja podobizna nie będzie straszyć i odbierać snu oglądającym to wstawiaj.Ale zastanów się dobrze.
nie zapomniałam nie zapomniałam tylko sie skończyły ale szczotke ozonową wziełam i pazury poobcinane.To co,ze zgubiłam droge do Aamms ale dojechałysmy w końcu.i Kicorek cały i Dolores....wiec co to zaraz trzeba opisać biednego grajka? tak? O Wy..... (Magdzioł co Ty gadasz?jeste taka ładna....)
Ostatnio edytowano Sob kwi 19, 2008 21:58 przez Serniczek, łącznie edytowano 1 raz