Baks ['], Gin i Mundek

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 18, 2008 5:51

Widzę , że koteczki mają cudną budkę! :lol: Współpraca przy włamywaniu się do szafek jest godna podziwu! Wygląda na to, że Gin jest mózgiem akcji, a Baksiu wykonawcą :wink:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt kwi 18, 2008 7:05

anna09 pisze:Jeszcze trochę ostatnich zdjęć z życia chłopaków :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

niesamowite chłopaki, one uwielbiają siebie-to widać.

Tak jak pisze mjs, Gin-kombinuje a Baks-wykonuje

:twisted: :D

ciekawe co jeszcze wymyślą :roll:
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt kwi 18, 2008 9:07

Ale uczta zdjęciowa :D
Pudełka widać lubią, i łóżeczko Pańci też :smiech3: A Baksiu waży więcej od mojego Miecia. 8O Szafki mam na gumki, bo koty wszędzie wejdą i zrobią porządek po swojemu :ryk: ale i z bezpieczeństwa!

Życzę miłego dzionka Pańci i przecudnym chłopczykom :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt kwi 18, 2008 9:20

anna09 pisze:Obrazek Obrazek

Cudne chłopaki, naprawdę cudne :love:
Te białe bamboszki, ach :love:

Wszystkie - ile nas jest - życzymy Wam wesołego piątku :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt kwi 18, 2008 23:00

Chłopaki dziękują ciociom za zachwyty i komplementy :D No coż, przystojne z nich kocurki są :D Obaj, niezależnie od gabarytów :wink:

Dzisiaj był strasznie senny dzień. Ja byłam senna, chłopaki byli senni :? Z tą różnicą, że oni mogli w dzień pospać, a ja nie :( I zazdrość mnie zżerała :oops:
Wieczorkiem nastąpiło ożywienie. Pobawilismy się we trójkę. Póżniej ja zabrałam się za robienie porządków w szafie. Chłopaki najpierw ściśle dozorowali :wink: postęp prac porządkowych, ale po jakimś czasie znudziło im się to odpowiedzialne zadanie i urządzali sobie galopki, gonitwy i zabawę piłeczką :D Następnie posilili się, dotrzymali mi towarzystwa w łazience, a teraz już smacznie śpią... dwa aniołki :love: Ja za chwilę do nich dołaczę (jak mi sie uda wcisnąć na łóżko :roll: ) :D

mjs pisze:Współpraca przy włamywaniu się do szafek jest godna podziwu! Wygląda na to, że Gin jest mózgiem akcji, a Baksiu wykonawcą :wink:

iwona_35 pisze:Tak jak pisze mjs, Gin-kombinuje a Baks-wykonuje

Ciocie dorobiły sobie teorię do zdjęcia :lol: Moje drogie, przeceniacie Ginusia, a niedoceniacie Baksa :P Specem od otwierania szaf (i jak na razie kombinowania, jak się dostać do szafek) jest Baks! Gin tylko patrzy i czeka, kiedy Baksowi się uda, bo i on chce zajrzeć do środka :lol: I taka też sytuacja jest uwieczniona na zdjęciu. Baks kombinuje, a Gin obserwuje i czeka (pewnie dopingując) :D

mb pisze:Wszystkie - ile nas jest - życzymy Wam wesołego piątku :D

Dziękujemy całej Waszej piątce :D Mamy nadzieję, że Wasz piatek był udanym wstępem do cudownego weekendu, jaki Was czeka :D

Chłopaki przesyłają wszystkim ciociom całuski :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob kwi 19, 2008 7:36

Kochane chłopaki, i ciocie witam w ten paskudny brzydki poranek :D :D
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Sob kwi 19, 2008 9:21

U nas też paskudna pogoda :crying:

Taka pogoda to tylko na leniuszkowanie, ale tylko dla naszych koteczków :smiech3:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob kwi 19, 2008 17:26

iwona_35 pisze:Kochane chłopaki, i ciocie witam w ten paskudny brzydki poranek :D :D

Nie tylko poranek był paskudny, bo cały dzień jest taki :? Chłopaki po śniadaniu pobrykali zmieniając położenie niektórych elementów wystorju mieszkania :wink: A póżniej, kiedy ja zabrałam się za sprzątanie, każdy z nich ułozył się do snu: Baks na parapecie, a Gin na szafie :D Kiedy sskończyłam sprzątanie, kotki obudziły się na obiadek, po którym Baks umył się i doszedł do wniosku, że trzeba się zdrzemnąć :lol: Gin natomiast zainteresował się zabawką ,którą specjalnie dla nich zrobiłam :wink: i spędził troche czasu na zabawie zanim ponownie ułozył się do snu :D Teraz chłopaki obudzili się, zjedli podwieczorek i kręcą się, więc muszę się z nimi chwilę pobawić zanim wyjdę z domu (nie chce mi się, bo pogoda paskudna :? , ale byłam już wcześniej umówiona).

Dwaj przystojniacy pozdrawiają serdecznie wszystkie cioteczki :D

Obrazek W "domku" czasem panuje tłok :wink:

Ginuś bawiący się zabawką mojej produkcji :D
http://pl.youtube.com/watch?v=fIG-hMP8sGk
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Nie kwi 20, 2008 10:32

anna09 pisze:Obrazek W "domku" czasem panuje tłok :wink:

Ginuś bawiący się zabawką mojej produkcji :D

Prześliczne, grzeczne, miłe chłopaki :love:
Po prostu podwójny koci ideał na raz :D

Wydaje mi się, że Baks ma teraz, po uporządkowaniu ząbków, weselszy wyraz buzi.

A zabawka jest rewelacyjna - rozwijająca intelektualnie :lol:

Pozdrawiamy Was wiosennie, mimo wszystko i na przekór pogodzie, a chłopcom jak zwykle ślę mizianki, głaski i inne, tym podobne rzeczy :lol:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie kwi 20, 2008 11:33

mb pisze:
anna09 pisze:Obrazek W "domku" czasem panuje tłok :wink:

Prześliczne, grzeczne, miłe chłopaki :love:

Pozdrawiamy Was wiosennie, mimo wszystko i na przekór pogodzie, a chłopcom jak zwykle ślę mizianki, głaski i inne, tym podobne rzeczy :lol:

Kochane, prześliczne chłopczyki :1luvu:
Przyłączam się do pozdrowień :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie kwi 20, 2008 21:30

kasia86 pisze:
mb pisze:Prześliczne, grzeczne, miłe chłopaki :love:

Kochane, prześliczne chłopczyki :1luvu:
Przyłączam się do pozdrowień :D

Dziękujemy za pozdrowienia, a chłopaki jeszcze za mizianki i zachwyty nad ich kocimi osobowościami :wink: :D

Nie zaprzeczę, że kochane z nich kotki :D Mimo, że są tylko dwa, czasami nie wyrabiam z zapotrzebowaniem na czułości :lol: Ale staram sie :wink:

Zabawka przypadła do gustu głównie Ginowi :D Baks ma kilka ulubionych zabaw i nowościami nie bardzo się interesuje :)

Niestety pogoda nie dopisuje i chłopaki są pozbawieni atrakcji w postaci posiedzeń na balkonie :( Ja zresztą też chetnie powygrzewałabym sie z nimi na słońcu :oops: Ale cóż nam pozostaje? Tylko czekać na poprawę pogody, która kiedyś w końcu musi nadejść :? Przy takiej pogodzie to koty i ja jesteśmy senni. Baks przespał znaczną część niedzieli. Po śniadaniu poganiał i poćwiczył zapasy z Ginem, i jeszcze przed południem udał się na spoczynek. Gin wiecej czasu był aktywny. Oczywiście Baks budził się na posiłki, mizianki, chwile zabawy i jego ulubione czesanie :D Teraz oba są po kolacji i porządnie wybiegani w zabawie ze mną, umyli się i udali na spoczynek :D

Pozdrawiamy ciocie, a ich kotkom przesyłamy ogrom mizianek :D

anna09

Post » Pon kwi 21, 2008 11:32

Dzisiaj słoneczko jak do tej pory :)
Moje kotki na balkonie, a Ginuś i Baksiu co porabiają?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon kwi 21, 2008 12:36

anna09 pisze:Ginuś bawiący się zabawką mojej produkcji :D

super zabawka, muszę koniecznie zrobić podobną :D
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pon kwi 21, 2008 23:14

iwona_35 pisze:
anna09 pisze:Ginuś bawiący się zabawką mojej produkcji :D

super zabawka, muszę koniecznie zrobić podobną :D

Zabawka spełnia swoje zadanie, bo zajmuje kota na dłużej. Jej wadą jest nietrwałość :? Obecnie karton jest rozszarpywany na kawałki :lol: Muszę znowu zamówić pizzę - będzie nowa zabawka :wink:

Dzisiaj po ciągu dni pochmurnych i deszczowych, mieliśmy słoneczną pogodę. I takj jak deszczowe dni chłopaki w dużej mierze przesypiali, tak dzisiaj dokuczała im bezsenność 8O Już w nocy słyszałam pewną aktywność - chyba już jestem na nią niezbyt wyczulona, bo zaraz znów zasnęłam 8) Kiedy rano się obudziłam kocie zapasy były w trakcie :lol: Po śniadanku tradycyjne już gonitwy :D Dzisiaj wychodziłam z domu trochę później, więc prezed wyjściem wymęczyłam chłopaków zabawą i jeszcze przed moim wyjściem Baks ułożył się do drzemki. Ginuś był niestrudzony 8) Kiedy wróciłam obaj przywitali mnie w drzwiach :D Po obiadku korzystając z tego, że słońce jeszcze przygrzewało, chłopaki wyszli na balkon pooddychać świezym :wink: powietrzem. I dopiero późnym popołudniem ułozyli się do drzemki. Po kolcaji znowu poganiali, pobawiliśmy się i teraz nadal się kręcą, choć widać, że są zmęczeni. Mam nadzieję, że wkrótce ułożą się do snu, bo ja mam zamiar iść spać :twisted:

Pozdrawiamy wszystkie ciocie :D

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

anna09

Post » Wto kwi 22, 2008 7:57

anna09 pisze:[

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

te zdjecia i ich zabawy są cudowne, zawsze jak wchodzę do tego wątku, wiem,że wyjdę z uśmiechem na twarzy.... :D :D :D :D :D :D
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

[poprzednia][następna]