Uważaj, bo skorzystam. Mam chyba niedaleko Ja blisko granicy z Żoliborzem mieszkam, dlatego mam tak łamane w opisie Tylko ja w gościach padam na kolana przed kotami, pełzam i robię inne dziwne rzeczy - MariaD świadkiem, byłam u niej na sesji
No tylko ja sie obawiam że u mnie jak bys padła to tylko p[rzed jedna modelką Za druga to chyba musiała bys po ścianach chodzic bo zawsze sie dupka odwraca A trzecia to jest ok jak do niej nie dochodzi się i niczego nie chce ale nie daj bój na ręce ja wziąsc to panika pełna A propo dzielnicy to ty na granicy dzielnicy a ja tuz przy urzędzie gminy
"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)
Serniczku nie odpuszczaj idź do Dorotki z tym sprzętem i pstrykaj fotek ile wlezie bo my tu umrzemy z ciekawości (szczególnie jeśli chodzi o żyrafcie ) i poimprezujcie tam troche w naszym tzn. nieobecnych imieniu , wymiziać mi prosze wszystkie trzy koteczki
Joasiu nie masz pojęcia jak bym chciała spotkac się z wami wszystkimi i najlepiej razem z kociastymi Ale przecię wiesz że Sernik nie musi miziać w twoim imieniu...
zawsze moge ci wysłac paczkę
"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)
No to Kicorku zapraszam Tylko mam nadzieję ze się nie przestraszysz Wysłałam PW
Serniku Żyrafa juz wie ze przyjezdza do niej ciocia ale znając moje panny i Ciebie to wiem jak będzie
Przyjeżadzasz z zamiarem duszenia Zyrafy a jak zobaczysz Gaję to ja będziesz dusić ale tylko przez moment bo jak zobaczy to Coco to ona zajmie twoje kolana i na tym się skończy
Ale durny Sernik ranyjulek Przywlókł sie a jakże,herbatę wychłeptał..a aparat w domu został Jasnygwint......byłam pewna ,że wzięłam a przepakowałam torbę w ostatniej chwili bo mi do butów nie pasowało i kur....odłożyłam na chwile na biurko....Jaki obciach