Bombilla ma DOM!!! :D :D :D gratulujemy dokocenia, mb!!! :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 14, 2008 20:45

kasia86 pisze:To Kropcia taka sama jak moje koty, lubi się tarzać:lol:
Ja kładę specjalnie na krzesełka na balkonie kocyki żeby miały miękko :)
One tam lubią spać, oczywiście jak jest ciepło.

Kropcia uwielbia tarzanie sie w suchej, nagrzanej ziemi oraz wszelkie prace ziemne :wink: Kasia i Bisia wolą tarzanie w trawie.
W lecie też kładłam kocyki na krzesłach, ale na razie pogoda jest taka zmienna, że nie ma to sensu. Jest ciepło, gdy świeci słońce, ale gdy są chmury, to wygodne koty wolą wylegiwać się w domu :lol:

Przesyłam głaski i mizianki dla całej szóstki :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto kwi 15, 2008 13:46

Kotki dziękują za głaski i mizianki :D

Dzisiaj też cieplutko(jeszcze), nie wiem jak u was?
Dziewczynki co porabiają? :love:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto kwi 15, 2008 16:38

kasia86 pisze:Dzisiaj też cieplutko(jeszcze), nie wiem jak u was?
Dziewczynki co porabiają? :love:

U nas był piękny, rześki, słoneczny dzień :D

Niestety najpierw zrobiłam kotom dużą przykrość, bo o 11.30 musiałam wyjść. Były załamane.
Ale jaka radość była, gdy wróciłam już o 13.00 i można było wyjść na słoneczko :D Z tym, że Mruśka pospacerowała wcześnie rano, a potem spała, a Kasia skorzystała z nieuwagi Bisi i wymyła się na fotelu Bisi :lol:

A oto obszerna dokumentacja dnia dzisiejszego - dla tych, co mają dużo czasu :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mb

Post » Wto kwi 15, 2008 17:07

Koci raj mają te kotki u Ciebie :1luvu:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto kwi 15, 2008 17:20

Fakt, że mają ze mną całkiem znośnie :lol:
A ja się cieszę, że są teraz zadowolone ze swojego losu, bo to przecież biedactwa, które mają już za sobą długie i niewesołe życie. Średnia wieku - ok. 11 lat, jak sądzę. Kasia i Kropcia są ze mną 3 lata i 3 miesiące, Mrusia - 2 lata i 4 miesiące, a Bisia - już 5 miesięcy.
Z Bisi zrobił się taki słodki puchatek :D

mb

Post » Wto kwi 15, 2008 21:40

Wow, jaka zdjęciowa uczta :D Wielkie dzieki :1luvu:
Dziewczynki śliczne i widać, że zadowolone z ogródka, którego niektórzy im zazdroszczą :oops: Dziewczynki miałay dzisiaj cudny dzień na zewnątrz :D Chłopaki byli na balkonie tylko chwię, bo niedługo po tym, jak wróciłam do domu i po posiłu, wyszliśmy na balkon, zebrały się chmury i sie rozpadało. Chłopaki chwile przyglądali się padającym kroplom i zabrałam ich do mieszkania, bo zaczeło grzmieć... a ja się boję burzy :oops:

Dziewczynki mają wielkie szczęście, że trafiła im się taka Duża, jak Ty :D A Ty masz wielkie szczęście, że trafiły Ci się takie fajne dziewczynki :D Razem jesteście szczęśliwe :D

Prosimy wymiziać dziewczynki, a Tobie przesyłamy gorące pozdrowienia :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto kwi 15, 2008 22:10

anna09 pisze:Chłopaki byli na balkonie tylko chwię, bo niedługo po tym, jak wróciłam do domu i po posiłu, wyszliśmy na balkon, zebrały się chmury i sie rozpadało. Chłopaki chwile przyglądali się padającym kroplom i zabrałam ich do mieszkania, bo zaczeło grzmieć... a ja się boję burzy :oops:

A u nas, po drugiej stronie miasta, nic nie padało i nie grzmiało wcale :lol:

Owszem, jesteśmy razem szczęśliwe, w każdym razie ja na pewno :D Dość często zastanawiam się nad tym, jak mogłam żyć bez nich?

Dziewczynki wymiziałam - bardzo były zadowolone, dziękuję za pozdrowienia i także pozdrawiam Ciebie i Twoich uroczych podopiecznych :D

mb

Post » Śro kwi 16, 2008 8:08

Dzisiaj pochmurnie u nas i przelotne deszcze :(
Moje kotki smacznie śpią, a Twoje ślicznotki co porabiają ? :)
Pewno dzisiaj ze spacerku nici :(

Ja mimo wszystko przesyłam Tobie i dziewczynkom gorące pozdrowienia :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro kwi 16, 2008 17:19

kasia86 pisze:Dzisiaj pochmurnie u nas i przelotne deszcze :(
Moje kotki smacznie śpią, a Twoje ślicznotki co porabiają ? :)
Pewno dzisiaj ze spacerku nici :(

Ja mimo wszystko przesyłam Tobie i dziewczynkom gorące pozdrowienia :D

Dziękujemy za gorące pozdrowienia i z kolei pozdrawiamy Was słonecznie :lol:

A to dlatego, że w naszych stronach leje od wczesnego ranka :( Przez południe byłam w centrum Krakowa (ja mieszkam na północy) i po prostu mnie zlało dokładnie. Gdy wróciłam około 14.00 przez chwilę nie padało i dziewczyny wyszły, żeby zobaczyć, co tam słychać. Jednak wróciły szybciutko z powodu niskiej temperatury i mokrej trawy. Teraz już od blisko trzech godzin śpią twardo. Zanim poszły spać, przez moment było zamieszanie, bo Mrusia znowu podsiadła Bisię na fotelu i Bisia ze zdenerwowania biegała po mieszkaniu, jak tygrys w klatce :wink: Gdy zabrałam Mruśkę z fotela, Bisia szybko najadła się na zapas (kolejny raz :lol: ) i popędziła ułożyć się na SWOIM fotelu :lol: Ten fotel to obecnie najważniejsza rzecz w jej życiu :lol:

mb

Post » Śro kwi 16, 2008 21:35

Niestety pogoda dzisiaj nie była zachęcająca do spędzania czasu na świeżym powietrzu, więc nie dziwię się dziewczynkom, ze nie chciały skorzystać z luksusu posiadania ogródka :wink:
Biedna Bisia, ciagle któraś z dziewczynek zajmuje JEJ fotel. Chyba Duża zaniedbuje swój obowiązek pilnowania koteczce JEJ własności :wink:

Proszę wymiziać, wyściskać i wycałować od nas dziewczynki, Ciebie serdecznie pozdrawiamy, a całej piątce zyczymy kolorowych snów :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro kwi 16, 2008 21:49

anna09 pisze:Biedna Bisia, ciagle któraś z dziewczynek zajmuje JEJ fotel. Chyba Duża zaniedbuje swój obowiązek pilnowania koteczce JEJ własności :wink:

Proszę wymiziać, wyściskać i wycałować od nas dziewczynki, Ciebie serdecznie pozdrawiamy, a całej piątce zyczymy kolorowych snów :D

Jeszcze tylko Kropcia nie próbowala, jak to jest na fotelu Bisi :lol:
Ja zawsze specjalnie trochę odczekuję, zanim danego intruza zabieram z fotela, żeby się nie czuł skrzywdzony i nie odgrywał się na Bisi :lol:

Dziewczyny dziękują za mizianki, wyściskanie i wycałowanie :lol: , a ja - za pozdrowienia :D
Pogoda wieczorem była taka smętna, że kolorowe sny bardzo się nam przydadzą :lol:

mb

Post » Czw kwi 17, 2008 8:55

Znowu brzydka pogoda :(

Moja koleżanka w pracy, jak im pies zajął fotel to kupiła drugi żeby nie było złości :lol:
Tobie też proponuję takie wyjście z sytuacji :smiech3: :wink:
I będzie wilk syty i owca cała :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw kwi 17, 2008 9:59

kasia86 pisze:Znowu brzydka pogoda :(

Moja koleżanka w pracy, jak im pies zajął fotel to kupiła drugi żeby nie było złości :lol:
Tobie też proponuję takie wyjście z sytuacji :smiech3: :wink:

I będzie wilk syty i owca cała :D

:ryk: :ryk: :ryk:
Niestetety, ja mam tak zagracone mieszkanie, że nie zmieszczę jeszcze jednego mebla. No i obawiam się, że to nie o fotel chodzi, tylko o to, że to jest miejsce zajęte przez Bisię. Dopóki nie było Bisi, to nikogo ten fotel nie interesował :lol: . Tylko Kasia poleżała na nim 2 razy w ciągu 3 lat.

U nas też paskudna pogoda :(

mb

Post » Czw kwi 17, 2008 18:25

mb pisze:Niestetety, ja mam tak zagracone mieszkanie, że nie zmieszczę jeszcze jednego mebla. No i obawiam się, że to nie o fotel chodzi, tylko o to, że to jest miejsce zajęte przez Bisię. Dopóki nie było Bisi, to nikogo ten fotel nie interesował :lol: . Tylko Kasia poleżała na nim 2 razy w ciągu 3 lat.

U nas też paskudna pogoda :(

To Twoja Kasia prawie jak pies ogrodnika, sam nie zje i drugiemu nie da :smiech3:

Cieplutkie pozdrowionka z zimnych i deszczowych Pabianic przesyłam :)
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw kwi 17, 2008 20:17

kasia86 pisze:To Twoja Kasia prawie jak pies ogrodnika, sam nie zje i drugiemu nie da :smiech3:

Najgorsze jest to, że one wszystkie są takie i Bisia wspaniale się do nich nadaje :lol:
Same egoistyczne indywidualistki :ryk:

mb

[poprzednia][następna]