Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Migo w świetnej formie. Dziś zakończyliśmy antybiotyk i będziemy obserwować maleństwo.Podbierak juz się znudził, teraz urzęduje w kocim pokoju na piętrze. (No, a do podbieraka ktoś nasikał i śmierdzi siuśkami, fuj fuj).
Grzyweczka już się wyprotowała, nawet nie zdążyłam zrobić fotki. Miała przekomiczną tą fryzurkę.
Badanie... Nie pamiętam, mam zapisane w kalendarzu. Chyba ma być w maju.
kristinbb pisze:anita5 pisze:Migo w świetnej formie. Dziś zakończyliśmy antybiotyk i będziemy obserwować maleństwo.Podbierak juz się znudził, teraz urzęduje w kocim pokoju na piętrze. (No, a do podbieraka ktoś nasikał i śmierdzi siuśkami, fuj fuj).
Grzyweczka już się wyprotowała, nawet nie zdążyłam zrobić fotki. Miała przekomiczną tą fryzurkę.
Badanie... Nie pamiętam, mam zapisane w kalendarzu. Chyba ma być w maju.
Hmm... a ja mam leżaczek nowy..
Chyba nie nasikają... co???![]()
![]()
Mizianki i glaski dla wszystkich koteczków,
nie było mnie parę dni na forum...
Jola_K pisze:buuuuu szkoda fryzurki
ale moze beda nastepne "koafiury"![]()
to trendy kotek i lubi odmiany
ot, jak z podbierakiem, nie mozna za dlugo, a tu nowe pomieszczenie trzeba w swoj zapach ubrac...
sciskam mocno
anita5 pisze:Migotka nie przejmuje się deszczem, pogodą, niczym. Biega, skacze i wrzaskiem domaga się jedzenia.![]()
![]()
![]()
anita5 pisze:Migotka nie przejmuje się deszczem, pogodą, niczym. Biega, skacze i wrzaskiem domaga się jedzenia.![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Hana, Lifter i 137 gości